• Slovenija

Referendum bomo imeli zaradi 1300 ljudi

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • groffriedrich 07:31 27.september 2026.

Tisti,ki nočejo bodo naredili vse,da j8m ne bo treba.Najbolj bodo na udaru tisti,ki so najmanj krivi in res bolani.Še vedno je bilo tako.Slovenski folk pa seveda ,da bo za,ne moreš biti proti,tudi logično je a ve se,kdo bo v resnici… ...prikaži več nasrkal.Tisti,ki so zares bolani!!!

• gregor635 07:19 27.september 2026.

Že vidim kako romi berejo knjige in igrajo šah v domu za upokojence^?!?

malonaokoli 08:44 27.september 2026.

te bom pa jaz nekaj drugega vprašala : vedno smo prispevali denar za otroke v društvo za slovensko mladež pod imenom Ogulinove, ogromno otrok je tako letovalo, pa te vprašam, zakaj niso nikoli povabili romskih otrok na te počitnice ?… ...prikaži več Pisat o integraciji, delat pa na izolaciji ne bo dobro za nikogar ! Otroci so otroci.

• jurij47 08:41 27.september 2026.

Sem z dolenskega konca v mojiokolici je vsaj 200 do 300 takcnih katari bi lahko delali ne samo javna dela amlak bi bili redno zaposleni.dekle pri 18 ima 3 ali 4 otroke.pri dobrih 20 6 7.zakaj bi spartnerjem delala ce… ...prikaži več dobita 3x vec ce sta doma.sociala,otroski in ostali dodatki.v soli vse zastonj,cs zmanjka na socialo pa dobijo se posebaj placano kurjavo elektriko in se vse kar rabijo.bili bi bedaki da delajo.taksnih ni 1300 ampak 13000.tocno se ve khe se noce delati

Garancija 08:53 27.september 2026.

Ma cigani vejo kako se državo obira,mi butli jih pa vse živimo, oboje cigane

• janez8383 08:56 27.september 2026.

Grozno, kaj je naredila ta država! A danes je v Sloveniji ostalo samo še 1.300 romov oziroma ciganov?!

• jakec1575 09:41 27.september 2026.

ironicno so v glavnem sds koprive na dolgotrajni socialki. pa cigani. in zdej bodo koprive glasovale, da se ciganom vzame. zakon je pa za vse isti.

malonaokoli 08:40 27.september 2026.

Menda je referendum v paketu in ne v posameznih delih. Zato bomo proti, ker so desničarji vse stlačili v en koš, ki ga ne bomo podprli, ker je nesramno lažnjivo skropucalo za zezanje ljudi ! v skladu z desno provokacijo… ...prikaži več za nemire na ulici. To je enako, kot bi jaz v bolnici vprašala pacienta, a ste vi v desni stranki ? Potem pojdite domov in pokličite Urško Bačovnik.

• Ula 09:24 27.september 2026.

Na tem referendumu se glasuje 4x (RTV naročnina, volilna pravica, parlamentarna preiskava/politična policija, denarna socialna pomoč)..

Leon 09:39 27.september 2026.

PROTI vsemu enoumju ,ki ga ponuja vlada vatikanskih fašistov in sovražnikov Slovencev .

• Plavi-mil 09:01 27.september 2026.

Me ne zanima koliko jih je, 10 lenuhov je preveč 4 X ZA, ZA, ZA, ZA, pa vam ne verjamem , ste prešteli vse zarutane, katere nič ne delajo ????

• Fantodfare 08:32 27.september 2026.

Že vidim kako nika debelajsa ne bo več dobivala državne pomoči ampak bo maserka v lgbt klubu

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.