"Šok: Legendarna teniška igralka pri 67 letih postala mama!"? Po šokantnem naslovu pa nikjer ne zasledim, da bi avtorica vsaj namignila kdaj naj bi legendarna 67letna teniška igralka rodila, ker to bo šele tisti pravi šok!?
Martin(a) Navratil(ova) je tiste čase v vzhodni komunistični Češkoslovaški jedla steroide, tako kot mnogo ostalih in ji je udarilo na hormone. Zaradi takih terapij je kup tenisačic lezbijk. Tudi slovenskih.
Noro, nor svet, ženska ne more imeti otroka brez moškega, to je dejstvo. Mediji propagirajo izprijeno LGBT sceno, tudi vsa Evropa, tako kot Amerika...bolano.
Nočem, da mojim otrokom filajo v učbenike te LGBT scene!
Nisem prav nič nestrpen.
Ok, bolje, da imajo otroke ostareli starši, kot da se jih prestavlja po rejniških družinah ali pa da obtičijo v sirotišnici. Mi je pa vseeno čudno, da zakon dopušča posvojitev 67 letnem človeku.
Spet lažete...Mama rodi svoje otroke...
"Šok: Legendarna teniška igralka pri 67 letih postala mama!"? Po šokantnem naslovu pa nikjer ne zasledim, da bi avtorica vsaj namignila kdaj naj bi legendarna 67letna teniška igralka rodila, ker to bo šele tisti pravi šok!?
Norčevanje iz žensk pri takem naslovo in zaničevanje pravih mater svojih otrok.
LGBT propaganda, gay parade, za bruhat!!!!
Lezbača, kot lezbača popolnoma neodgovorno, ona je lahko id danes do jutri.
Martin(a) Navratil(ova) je tiste čase v vzhodni komunistični Češkoslovaški jedla steroide, tako kot mnogo ostalih in ji je udarilo na hormone. Zaradi takih terapij je kup tenisačic lezbijk. Tudi slovenskih.
Noro, nor svet, ženska ne more imeti otroka brez moškega, to je dejstvo. Mediji propagirajo izprijeno LGBT sceno, tudi vsa Evropa, tako kot Amerika...bolano. Nočem, da mojim otrokom filajo v učbenike te LGBT scene! Nisem prav nič nestrpen.
No vidiš Jernejček, še je nekaj pameti v tebi, zagovarjaš točno to kar pravi o LGBT Putin :)
Ok, bolje, da imajo otroke ostareli starši, kot da se jih prestavlja po rejniških družinah ali pa da obtičijo v sirotišnici. Mi je pa vseeno čudno, da zakon dopušča posvojitev 67 letnem človeku.
Pa dobro, kaj ste danes tukaj zbrani sami desničarji, ker stresate tako sovražne komentarje na račun istospolno usmerjenih?