se pravi da ga IMA in dobil ga na slovensko državljanstvo, tako da ga ima tudi slovenija ane ? da pa ga film brez njega neb dobil pa tko vsi vemo, ok ga privoščim tud ostalim ve tem filmu ampak… ...prikaži več to ne odtehta tega da ga ima, se pravi ga ima peto in Đuro in to v istem filmu :) kar je tud dosežek ? al ne ?
aja še to, igrat v filmu ki požanje Oskaraja ni glih hec, se mi zdi, res je bil režiser Tanović, ampak brez igralcev bi bil nula, film je dobil Oskarja kar je super, in dva od al pe clo več… ...prikaži več igralcev je blo Slovencev, tudi Branko enako Petkovšek, tko da suma sumarum smo prošli ko kec na desetku, kar se tega tiče, in tega nam noben ne more vzet, zaslužen je pa JURE in Primož pa Denis also :)
Ala Murko, vse za promocijo.
S polno ritjo si lahko privoščiš take avanture.
a lohk bruham?
Ja madona , rojstni dan je pa ja važen in se zaradi tega mora preleteti četrt sveta !
lohk
Haha, nevoščljivci.
ha ha ha sam res... slovenceljčki
Temu po domače rečemo preseravanje. In potem mi bo nekdo nakladal, da umetnikom gre pri nas slabo!
ja in ????....a to mora pa cela vesoljna Slovenija videt, zelo važno....
O režiji pa nič?Eh,kaj sprašujem...bilo je spontano.
joj, kok so vsi zaigrani, res za bruhat !
To je novica ker...???
pol pa sam še...pol pa sam še...pol pa sam še...
Koga to zanima.
NAŠ MAČE JE PRIŠEL PO ENEM MESECU DOMOV
Šok bi bil za Tajno,če bi Gjuro škripnil od šoka,Slovenci bi se pa osvobodili butastega humorja njihove družine.
se pravi da ga IMA in dobil ga na slovensko državljanstvo, tako da ga ima tudi slovenija ane ? da pa ga film brez njega neb dobil pa tko vsi vemo, ok ga privoščim tud ostalim ve tem filmu ampak… ...prikaži več to ne odtehta tega da ga ima, se pravi ga ima peto in Đuro in to v istem filmu :) kar je tud dosežek ? al ne ?
aja še to, igrat v filmu ki požanje Oskaraja ni glih hec, se mi zdi, res je bil režiser Tanović, ampak brez igralcev bi bil nula, film je dobil Oskarja kar je super, in dva od al pe clo več… ...prikaži več igralcev je blo Slovencev, tudi Branko enako Petkovšek, tko da suma sumarum smo prošli ko kec na desetku, kar se tega tiče, in tega nam noben ne more vzet, zaslužen je pa JURE in Primož pa Denis also :)
BZ... kr neki...
Ta članek bi lahko kakšen študent psihologije uporabil pri diplomski nalogi, naslov bi lahko bil Zaplankanost in nevoščljivost slovenceljnev.