Slovenija
5130 ogledov

Šokantni rezultati analize vzmetnic

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Fuck_Z24_1 10:59 23.januar 2025.

Za tako goljufanje naj jim inšpekcija opali najvišjo možno kazen, pa še v neposrednem tv prenosu v prime timu naj jih javno namakajo v Ljubljanici. V tem letnem času, jasno. Za opomin drugim trgovcem, kaj jih čaka, če bodo goljufali. ...prikaži več Verjamem, da bi marsikateri od njih 100x premislil, če se mu goljufanje splača.

• rd2dmk2 11:30 23.januar 2025.

a veste kaj je šokantno. to da pod člankom, ki tako popljuva podjetje , je na tejle strani takoj na koncu obtožujočega članka reklama za to podjetje. mislim. portal se pridružuje križanju, istočano pa reklamira lopovski izdelek.

Fuck_Z24_1 12:16 23.januar 2025.

Jaz je ne vidim. Si ziher, da je to plačana objava? Da niso to smeti, ki se nalimajo preko piškotov?

• DS 13:07 23.januar 2025.

Še Google namerno ne odstranjuje reklam, ki predstavljajo goljufije. Je potrebno skrbeti za profit.

• DS 13:08 23.januar 2025.

Sem sedaj odprl Žurnal v drugem brskalniku in dobim reklamo za neinvazivno merjenje glukoze v krvi. Ko to vpišeš v Google, dobiš informacijo, da ne zadoščajo standardom. In potem ljudje jemljejo zdravila glede na napačne meritve. In na koncu Žurnal ...prikaži več stani je en kup scam reklam. 100% se zavedajo, da nam ponujajo prevare.

Fuck_Z24_1 16:29 23.januar 2025.

DS da ne omenjam vseh tistih "revnih natakaric, samohranilk, čistilk...." ki so odkrile skrbno varovane skrivnosti, kako v 24 urah iz 50 centov narediš 5M€ in jim zdaj zaradi tega banke in tajne službe grozijo s smrtjo. Itd. Vsi portali ...prikaži več brezplačnikov so polni teh smeti.

• rd2dmk2 18:00 23.januar 2025.

no sedaj ga pa jest tudi več ne vidim- reklame za vzmetnice.. je škoda da nisem naredil posnetek zaslona. ampak se mi vsega ne da.

• rd2dmk2 18:08 23.januar 2025.

a veste kaj je še bolj žalostno. to da pri nas obstaja stotine "podjetnikov", ki kupujejo izdelke recimo na TEMU in potem to preprodajajo. na dom dobivam kataloge in notri so izdelki ki so na TEMU po 3 ali 4 ...prikaži več4 € v teh SLO katalogih pa po 20 ali 30€ in za povrh pa še 5€ poštnine. danes sem tudi na 1nadan našel podobno cvetko, na 1nadan 15€ znižan z 30€ na TEMU je pa 3.1€.

• scharc 13:04 23.januar 2025.

Na žalost so oddaje za potrošnike na nacionalni televiziji (KODA) in potrošniške organizacije povsem za časom. Naj si bodo to finančni nasveti, testi produktov, predvsem pa KOMUNIKACIJA. Se mi zdi da so izgubili stik z mlajšimi generacijami kar je na ...prikaži veča dolgi rok škoda, ker rabijo biti neodvisno financirane. Hecno pa v tako potrošniški družbi živimo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.