Slovenija
18 ogledov

Starši iščejo drugo šolo

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 10:07 07.januar 2015.

    ena sama velika sramota za šolo,kaj pa naj drugega kot ga da na drugo šolo.saj ničesar ne naredijo kot ravnatelj in učitelji in vse skup jemlejo kot da ni to nič resnega.v primeru da bo otrok začel dobivati travme in ...prikaži več bo potreben reden obisk psihiatra ,si bo šola lahko še dodatno naredila težave in bo še prišlo do tožbe

  • 4krogci 21:22 07.januar 2015.

    če bi poznal pretepačevega fotra bi vidu da se tko nebi dalo nic resit. Fotr se je spravu tudi na policijo pa na marsikoga drugega tudi ze! No ta zrtev in njegovi starsi se pa selijo iz deskl, saj nimajo miru niti doma!

  • mph 12:15 07.januar 2015.

    Jaz pa ne morem verjet, da je ta ravnatelj še vedno na prostosti in ne vsaj v preiskovalnem zaporu!!! Tja pa spada že zaradi možnosti vplivanja na priče. Me ne bi čudilo, če nosi rumeno kravato. Bednik od človeškega izmečka, ...prikaži več še naprej si nesramno dovoli relativizirat. Ja, ja, ... saj vem kako je z novinarji, 2 novinarja, 3 različni članki, nekaj takega kot velja za pravnike, .... ampak zdaj je že mesec mimo, vsi so imeli nekaj za povedat, ... čisto jasno je pri tej zgodbi, da je otrok bi ŽRTEV sistematičnega maltretiranja in da se najbolj odgovorni na šoli še naprej spreneveda in sporoča očitno temu otroku, da naj "še malo potrpi". Verjeto do takrat, dokler ga ne bo porinil po stopnicah na glavo. Kakšna bedna država.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:33 07.januar 2015.

    delate veliko napako. soočt bi mogl starša obeh otrok skupaj z obema otrokoma. da se pomenjo pa da se nauči pretepača da se tko ne dela. Da mu starša rečeta da se opravič in da tko ni prov. <br ...prikaži več />Kaj bo pa zdj? vse bo potihnl ta pretepač bo pa še vedno na ravni agresivneža takoj k bo vse skp mal potihnl. To ni prava vzgoja. Izogibanje ni prava vzgoja.

  • nostradamus 10:54 07.januar 2015.

    +++++ tudi to je dokaz o strpnosti sramotno je da ministrsvo za solstvo ne ukrepa saj ravnatelj ni sposoben opraviti svojega dela........mimogrede tu vecina izvaja teror na bosanskem decku ko pa v brsljinu par romov zganja teror nad ostalimi civili ...prikaži več pa se zganejo vsi mediji ministrstva itd ja tudi to je slovenija in starsi ki dopuscajo svojim otrokom tako izzivljanje nad nemocnim solarjem le zaradi tega ker ni slovenec niso vredni niti naziva starsi (me zanima kako bi se pocutili v primeru da bi njihovega otroka pretepali med poukom) vcasih me je posteno sram da zivim v drzavi ki ne pozna normalne vzgoje sicer pa saj smo tako ali tako mafijska drzava v kateri je nekaterim dovoljeno vse drugi pa naj mirno pozirajo in trpijo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.