Slovenija

Stevanović: Predstavniki Sove so obiskovali moje prijatelje in jim obljubljali ...

Komentarjev 75
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jezero 06:53 19.maj 2026.

"Srbska posla" v Sloveniji dobro uspevajo!

• maček 20:31 18.maj 2026.

Pokvarjen lažnjivi sribjanac.

• atamama 19:42 18.maj 2026.

Hehehe, Stevanović se malo boji bivših sodelavcev, ki jih je naztegnil. Ko so ''ugotovili'' da je kukavičje jajce in projekt Janše jim je dvignilo pokrov. In še zanimivo bo poslušati kako jim je govoril in kako je naredil drugače. In ...prikaži več sedaj poskuša po metodi ''ujemite tatu'' diskreditirati svoje bivše sodelavce. Pa mislite da bo uspel z lažmi? Težka bo, ker spisek njegovih se zelo hitro krči, še tisti, ki so iz SDSa prestopili k njemu se butajo z glavo v zid. Ampak posle jebanja nema kajanja...

• eeee 06:16 19.maj 2026.

Določene osebe so obiskale določene ljudi ob določenem času na določenem kraju in jim dajale določene obljube za določene informacije...... 🤮 A tole bomo zdaj 4 leta poslušali? Niti še ni jajo potrjen za mandatarja, že poslušamo o zarotah in ...prikaži več specialnom ratu. Jao nam....

• jakec1575 09:33 19.maj 2026.

ce bo trajalo 4 leta, Slovenije ne bo vec, gre za jansarijo.

Leon 07:37 19.maj 2026.

Sova je obiskovala njegove prijatelje iz preteklosti ? Tudi Janezove prijatelje iz preteklosti je že obiskovala iz razloga proti državnih elementov ali izdaje državnih skrivnosti.

• Dieta 19:16 18.maj 2026.

A misliš, da smo ovce.... Ne verjamemo goljufu, ki eno govori, drugo pa dela. Stevo je podal pisno izjavo o sovražnosti do Janše, zdaj je vse to požrl in sta prijatelja in Stevo bo podprl Janšo.

• atamama 20:10 18.maj 2026.

Dieta, to je čisto po ''policajsko'' kar sedaj govori. Smo imeli v srednji šoli ''špiclja'' med nami in ko za nekaj lumparij ni bilo jasno od kje policistom podatki, je ta ovaduh na debelo razlagal kako so ga policisti ''zasliševali''... ...prikaži več dokler se ni ujel v lastne laži.... Sedaj pa mora Resnica prikriti, da so dejansko projekt Janše za nabiranje glasov in ne kakšna stranka s programom

• Nevica 05:27 19.maj 2026.

IZGLEDA, DA TE PLAČUJE GOLOB! VSI OSTALI KAJ PA 40.000 NOVIH LJUDI, KO SO PADLI POD PRAG REVŠČINE? STEVANOVIČ VODI DZ TISOČKRAT BOLJE KOT AFNA KLAKOČARJEVA.

• jakec1575 21:20 18.maj 2026.

prevec fug povzroca anksioznost in halucinacije. se mal pa bo v matrici.

• Jernej65 19:12 18.maj 2026.

Kar nekaj nabija. Naj tudi kaj dokaže, da ne bo samo lagal. A ga ni Udbaški Janez tudi zasledoval in preganjal med covidom, sedaj pa leze v njegovo usrano rit.

torolino 19:22 18.maj 2026.

Ne seri in da se ne boš požrl od fovšije.

• Jernej65 19:27 18.maj 2026.

Kaj je trotolino, boš sedaj ti kolesaril namesto Stevanoviča in jebal Janeza in mu nato lezel v rit.

torolino 19:39 18.maj 2026.

Mi dedi se vozimo z motorji, ko ti ritopikec kolesariš brez zica.😂🤣🤣😂

• Jernej65 22:46 18.maj 2026.

Se vozim z Mercedezom, bebec motoristični, samomorilski.

• eeee 06:34 19.maj 2026.

Tortelino, z mopedom se zna vsaka pička vozit. Obračaš tisto ročki in greš naprej. Jaka muda. Ko bos ti sposoben v enem dnevu prikolesarit od Lj do Novalje, ali pa narediti krog od KG čez Vrsic, preko IT nazaj v ...prikaži več KG, z vmesnim skokom na Mangartsko, takrat bos pa ded. OK?

• eeee 06:41 19.maj 2026.

* pa ne na elektriko, ampak na noge.

torolino 09:01 19.maj 2026.

E moj kolesarček zgrešil si poanto teme. Šlo se je za Jerino usrano rit. Kot da protestiraš proti vladi Slovenije na Hrvaškem?

• eeee 09:12 19.maj 2026.

Vedno protestiram proti vsaki vladi.

• jakec1575 09:35 19.maj 2026.

torolino puca rumeni jopic

• eeee 09:47 19.maj 2026.

Jaz ga imam tudi. Za voznjo v temi. 😉

• mateja04 19:11 18.maj 2026.

Kukavičje jajce...

• Kmodri_ 21:08 18.maj 2026.

Nočni ptič....vedno spremlja jr. Gargamela....izdajalca načel in hipokrit....

• Nevica 05:23 19.maj 2026.

GOLOB JE UNIČIL PRAVNO DRŽAVO IN KORUPCIJA JE ZMAGALA VSEPOVSOD!!!! IZ TE LUKNJE POD LEVICO NE BOMO ZLEZLI NIKOLI!

• Dieta 19:16 18.maj 2026.

Ha,ha,ha. Sova ne dela TAKO......

• Toma 19:32 18.maj 2026.

Sova le zapelje prisluškovalni kombi v Lipo nihovo in počaka, da si sami postrežejo;-)

StarMačk 23:48 18.maj 2026.

Toma, tisto sta bila vojaška obveščevalca, ne pa Sova!

• Toma 00:06 19.maj 2026.

Sraka?

• Nevica 05:25 19.maj 2026.

SOVA DELA KAR GOLOB REČE, KER JE NJEN NEPOSREDNI ŠEF! IN GOLOB DELA TOČNO TAKO!!!!

StarMačk 09:41 19.maj 2026.

Prav imaš Nevica, pravkar ti po nalogu Goloba v kuhinji delajo revizijo začimb, zato se dobro pazi, da ti niso namesto soli podtaknil kaj bolj slanega, ha, ha, ha...

jezeran 19:20 18.maj 2026.

Laže kot Jankovič. Stevanovič koliko pa bi ti rad 15% od vsega tega. Pa saj si dobil dobro plačano službo za vso izdajo katero si in boš naredil

• Ender3 04:26 19.maj 2026.

Še lani jih je naslavljal z drhaljo sedaj pa z njimi ustvarja koalicijo. To pa je nečasten državljan in kvazi politik.

• bobubob 22:55 18.maj 2026.

Zoki, tvoja dejanja bodo govorila glasneje od tvojih besed in glasneje od besed kogarkoli drugega o tebi. Torej, kdaj greš kot šef parlamenta v Rusijo? Kdaj dobimo ZNB po meri Hipokrata? Kdaj bo državna uprava diverzificirana in del nje odpuščen, ...prikaži več ne pa premeščen? Kdaj bodo migrantska sredstva preusmerjena v normaliziranje države? Bo šel končno sedet kak skorumpiranec? Karkoli? To me zanima in ne levodesno klobasanje.

• eeee 06:21 19.maj 2026.

Kdaj bo izstop iz nata in eu, si pozabil.

ROGLJIČEK 09:14 19.maj 2026.

Sam,če ste nekaj opazili...,niti levim,niti desnim ni do sestavljanja vlade.To nekaj pove.

• eeee 09:17 19.maj 2026.

Nisem opazil, da desnim ne bi bilo do sestavljanja vlade. Kolikor vem, si že veselo delijo stolcke in tudi imena so večinoma že znana.

• eeee 09:19 19.maj 2026.

P.S. na idejo o tehnicnem mandatarju se pa sploh niso odzvali. Mislim, da to pove še veliko več.

ROGLJIČEK 21:54 19.maj 2026.

Jah,sam niso niti levi,niti desni nič kaj navdušeni... .Če se ponovijo volitve in je situacija podobna,kako potem naprej?

• eeee 22:36 19.maj 2026.

Ne bi bila podobna. Folk je že prisel na okus, kaj ga čaka. Mandatar ni še niti potrjen, že imamo grožnje "preiskali bomo vse, ki so preiskovali nas", pa zarote tipa "dolocene osebe dolocenim osebam dolocene usluge za dolocene podatke ...prikaži več blablabla", napol izredno stanje, omnibuse, da se izkljuci moznost referenduma itd. skratka, zimzeleni repertoar jajotovega modusa operandi. Poleg tega bi stevo in gozdar popusila na celi črti, ker sta nategnila volivce. Sploh stevo. Manj gozdar, ker smo itak vsi..

• eeee 22:37 19.maj 2026.

vedeli, da je jajotov agent na zacasnem delu na sredini. Ampak kdo bi sel volit nekoga, ki prostodusno prizna, da so njegove besede brezveze in da to, kar govori, nima nobene teže. Oba sta si zakockala verodostojnost in niti slucajno ...prikaži več ne bi vec prišla v DZ. Kar pomeni, da jajo niti slučajno ne bi ponovno dobil možnosti za sestavo vlade. "Levi" bi seveda bili takoj za, saj nimajo kot politična opcija kaj izgubiti. Drugo pa so povsem osebni interesi vsakega posranca. To pa velja tako za ene kot za

• eeee 22:37 19.maj 2026.

... druge. Jajo bi si seveda želel boljsi izid, vendar je realnost v SLO taka, da desna opcija zbere večino v DZ samo takrat, ko se leva opcija volivcem hudo zaserje in abstinirajo, sicer pa so volivci vecinsko levo usmerjeni, ...prikaži več kar potrjuje dejstvo, da je desna opcija di sedaj samo 2x zmagala na volitvah.

ROGLJIČEK 16:51 20.maj 2026.

A si vedeževalec? Ne nisi,si pa vidno navijaški!

• eeee 17:10 20.maj 2026.

Nisem ne eno ne drugo, znam pa opazovat, imam dovolj v glavi, da znam razmišljat in dovolj sem poučen, da znam predvidevat. Že takrat, ko se je folk še veselil, da je ptič relativni zmagovalec, sem jaz pisal, da bo ...prikaži več vlado sestavljal jajo. In fyi, tokrat sem iz inata volil jajota, ker so me levaki razpizdili. Ne bom pa skrival, da ne maram visokih davkov, da sem svetovnonazorsko levo usmerjen in da se mi desnuhi gravžajo. Ampak še bolj se mi upirajo hipokriti ki samo leporečijo, ne naredijo pa nic

ROGLJIČEK 20:09 20.maj 2026.

En starodavni grški modrec je rekel po latinsko...,"Maybe I thihk I hear voices,but my eyes don't lie".

• eeee 21:12 20.maj 2026.

Kakor hočeš. Briga me.

mahatma2 10:14 19.maj 2026.

V bivši jugi je v Sloveniji veljal moto, da je " Vse kar je na IČ je zanIČ ,izjema je domač prašIČ."

• realmadrid4 10:05 19.maj 2026.

Tale SOVA je bolj kot ne kot piščanec, niso uspeli pregnati agresivni islam in šiptarjev kosovarjev ven, celo državljanstva so jim pridobili po hitrem postopku, migrante pa še vedno puščajo z odprtimi vrati recimo zločincem jankoviću in ostalim pa so ...prikaži več dopustili še eno kandidaturo. SOVA je žal za en k...c, čeprav bi si želel da bi bila boljša.

Garancija 09:22 19.maj 2026.

91 smo jih steral iz države zdaj se vračajo in to kar v vlado,še dobr da živim samo enkrat

StarMačk 23:37 18.maj 2026.

Predstavniki Sove so obiskali njegove prijatelje in jim nekaj obljubljali? Kdo pa so ti določeni predstavniki Sove, kot pravi!? Sem slišal že veliko ampak, da ima Sova svoje predstavnike pa še nikoli!? No, mogoče misli uslužbence ali tajne sodelavce? Samo ...prikaži več potem očitno niso tajni, če on ve, da delajo za Sovo!? Meni vse to bolj deluje v stilu izgovora, da je telefon dal znancu, da ga je ta odpeljal na obisk Dariju Južni!? A on res misli, da če laže, da sam sebi verjame, da potem to vsi verjamejo!?

• eeee 06:19 19.maj 2026.

Seveda ima predstavnika. To je direktor.

StarMačk 09:37 19.maj 2026.

Ok pametnjakovič, a potem je v primeru Stevanovića kar sam direktor Sove namesto operativcev na terenu opravljal domnevne poizvedbe pri njegovih prijateljih???

• eeee 09:46 19.maj 2026.

Tega jaz nisem rekel. Samo pravim, da Sova ima svojega predstavnika in da je to njen direktor. On jo predstavlja in zastopa. Če mora kdo iz sove v DZ, je to njen direktor. Sicer je pa moj prejsen komentar zajebancija ...prikaži več iz trditve, da sova nima predstavnikov. Pa tudi iz zokijevih nebuloz.

StarMačk 10:32 19.maj 2026.

Ok sprejmem, da si repliciral kot zajebancijo, ampak si preveč nedoločno zapisal, da bi tako bilo razumljeno že na prvo žogo... Sicer pa sem tudi sam zapis, da še nisem še slišal, da ima Sova predstavnike vezal izključno na trditev ...prikaži več Stevanovića, da so predstavniki Sove obiskovali njegove prijatelje... Torej v smislu predstavniki Sove hodijo po terenu zbirat podatke.

• eeee 10:44 19.maj 2026.

Ma vse skupaj je en bulsit. SLO gre po poti murice: kaos, zarote, vojna oblasti proti vsem, ki ne tulijo v njen rog, konstantno izredno stanje. Saj smo to videli ze 3x. Verjetno je to tudi labodji spev SLO, kot ...prikaži več smo si jo mislili leta 91. A še 1x bom poudaril: za to se lahko zahvalimo samo pticu in njegovim, ker niso izpolnili svojih obljub, ker so srednjemu razredu grozili z noro visokimi davki, pa tudi zaradi nenačelnosti klečeplazenja pred komer koli. Ne pozabi, da je ptič izgubil 72k glasov.

StarMačk 11:39 19.maj 2026.

Verjetno nas ni malo, ki smo leta 91 brez velikega obotavljanja nesli glavo naprodaj, ker smo verjeli napovedim, da nas bo parlamentarna demokracija pripeljala do cilja, da v vseh pogledih posvojimo demokratične vrednote. A že kaj hitro so nas streznile ...prikaži veče afere in začeto preseravanje politike pripisovanja zaslug in spet delitve po osnovi pripadnosti "ta rdečim ali ta belim", v ozadju pa so tihem delovali procesi interesov peščice, da si trasira pot do novih elit neglede na žrtve in nove krivice.

• Grunf 20:12 18.maj 2026.

Namesto nabijanja po Stevanoviću, bi moralo vse predvsem zanimati koliko je resnice v teh trditvah. Glede na Gobov modus opreandi, ki se skoraj ne razlikuje od Janševega ob tem, da se je Golobu, ker je bil naš več, ali manj ...prikaži več tolerirarlo vse kar je počel, bi človek Stevanoviću prej verjel, kot ne.

• atamama 21:05 18.maj 2026.

Grunf, ali mu verjameš? Ker nekako se mora skriti in ustvariti zaveso, in Sova je zelo primerna stvar.... Morda pa so se malo oglasili bivši ''sodelavci'', ker Stevanović je veliko obljubljal, prisegal in na koncu pokazal kdo je v ozadju. ...prikaži več Sedaj se pa boji ''metod dela'' iz bivše službe. Morda ga izdaja spomin kako je sam to počel....

• Grunf 21:34 18.maj 2026.

Ni pomembno, ali mu verjamem, ali ne. Bistvo je v tem, da je Golob funkcioniral in to ne enkrat tako, da je trditev o tem povsem mogoča.

• eeee 08:38 19.maj 2026.

Grumf, naj da piki ovadbo, ce je to res. Btw, ima stevo cudne prijatelje. Navadni ljudje običajno nimamo prijateljev, ki bi robijali. Stevo pač. Poznaš pregovor "isti ptici skup letijo" oz. "povej, s kom se družiš in povem ti, kdo si"?

• eeee 08:40 19.maj 2026.

* popravek: prijateljev, ki bi bili v kazenskih postopkih

• twitko 06:54 19.maj 2026.

Jaz mu kar verjamem. V Sloveniji imamo problem v tem, da so levičarji vedno znova na oblasti. Samo frontmena menjajo. To je idealno okolje za rast korupcije in prepletanja uslug. Ste se kdaj vprašali kako je to mogoče, da se ...prikaži več trudite celo življenje pa vam komaj kaj uspe? Poglejte si prisluhe in boste videli kako to delajo "profesionalci" na levici.

• eeee 08:51 19.maj 2026.

Res je. Kakor koli obrnes, vedno je levičar na oblasti. Tokrat bo oblast prevzel celo ultralevicar z najbolj levičarsko stranko. Njen kapo je letel iz KPJ zaradi "levega odklona" (po domače: celo za tovariše je bil preveč fanatičen), 3/4 članov ...prikaži več te stranke pa še vedno hrani partijsko knjižico v omari pod rjuhami (jbg, nikoli se ne ve, kdaj pride prav).

• eeee 08:54 19.maj 2026.

Aja, frontmen te stranke je pa vedno eden in isti. Večen in nezamenljiv. Mislim, da je po dolžini precedovanja že prehitel vzornika J.V. Džigašvilija

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.