Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno,
samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Sem vegan, ampak tale krivda kravic za podnebne sprememba je lari-fari...Še par sto let nazaj se je po prerijah sev. Amerike paslo desetine milijonov, bizonov in po afriški savanah bistveno več vseh vrst antilop in drugih "pridelovalcev metana", pa ni… ...prikaži veči bilo takrat nič topleje...Vse skupaj je priprava na neke nove okoljske kupone, tokrat "kravje", da se bo še bolj obdavčilo navaden narod...Ker najbolj ubogljiv državljan je lačen državljan...
čist tvoja izbira kaj boš jedel,slaba hrana oz. poceni ki je ti dolgoročno prinese samo zdravstvene težave,črtaj 3/4 hrane stran iz jedilnika pa kupuj raje dobro ,veš, kose enkrat odločiš da ti ni potrebno vse imet in potem vidiš da… ...prikaži več je celo bolje kot kdajkoli prej
Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Sem vegan, ampak tale krivda kravic za podnebne sprememba je lari-fari...Še par sto let nazaj se je po prerijah sev. Amerike paslo desetine milijonov, bizonov in po afriški savanah bistveno več vseh vrst antilop in drugih "pridelovalcev metana", pa ni… ...prikaži veči bilo takrat nič topleje...Vse skupaj je priprava na neke nove okoljske kupone, tokrat "kravje", da se bo še bolj obdavčilo navaden narod...Ker najbolj ubogljiv državljan je lačen državljan...
Dajte nam vecje place in bom z vesjem kupval kvalitetnejso hrano. Pa na proizvalce pritisnite, ne samo potrosnikov garbat.
čist tvoja izbira kaj boš jedel,slaba hrana oz. poceni ki je ti dolgoročno prinese samo zdravstvene težave,črtaj 3/4 hrane stran iz jedilnika pa kupuj raje dobro ,veš, kose enkrat odločiš da ti ni potrebno vse imet in potem vidiš da… ...prikaži več je celo bolje kot kdajkoli prej
plačo 1500 neto ali vec pa bom kupoval domace z tem vsranim 700 pa nikoli budale zmesane
tem njiz ne verjamem nič vec, laznivi bedaki
to je pa še najboljše ,zanašati se na sebe in ne na druge
Se strinjam. Pejt sodnikom po zdravila, ostriže te lahko zdravnik, avto pa popravi učitelj.