Svet
563 ogledov

Svetovni red "ogrožen na način, kakršnega nismo videli od hladne vojne"

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar luckyss1
    luckyss1 10:56 08.september 2024.

    Sedaj pa res greste predaleč s to bebavo propagando. ZDA organizirajo praktično vse vojne v zadnjih 60 letih, pobijejo milijone ljudi, podpirajo genocid, sedaj so pa naenkrat Kitajci najbolj nevarni...Bebci..

  • Ender3 11:05 08.september 2024.

    STA ukinit ali pa jim po receptu JJ omejit denarna sredstva. Z pisanjem brezveznih in cenzuriranih prispevkov so šli predaleč.

  • tlacan 10:54 08.september 2024.

    Če bi politike ZDA in UK manj mešali drek, bi tudi manj smrdelo. Za tako stanje so ravno oni krivi. Po želji po čim večjih zaslužkih so iskali poceni delovno silo in Kitajcem dali znanje, tehnologijo in s tem tudi ...prikaži več nadzor nad proizvodnjo izdelkov, ki so ključnega pomena za večji del industrije. Z izmišljenimi razlogi so pobili voditelje, ki so znali brzdati . . . Pomagali so k razpadu samostojnih držav. Zdaj podpihujejo vsaj dve vojni žarišči, da ne bi slučajno ugasnili.

    • tlacan 10:58 08.september 2024.

      Ne zavedajo pa se tega, da se bo vse to sranje, ki ga sejejo po svetu že najmanj stoletje, vrnilo k njim domov. Morda bo preteklo še precej let a bodo tudi združene države želele biti samostojne države, ko jim ...prikaži več bo zmanjkalo zunanjih sovražnikov saj jih le-ti držijo skupaj. Tudi "UK" bo ostala samo "K".

  • atamama 11:31 08.september 2024.

    Vedno sem bil proti šraufanju JJ in kompanije proti STA. Ko pa berem tako enostranske članke pa mislim, da je potrebno to ''firmo'' prevetriti do temeljev. Imam občutek, da se slovenski novinarji zavzemajo s svojim pristranskim, neobjektivnim pisanjem za to, ...prikaži več da pridejo na spisek ene izmed obveščevalnih služb zahoda.... dobro plačano samo eseje pišeš... ali pa paziš da slika ne odkrije da lažeš. Saj vemo, vojni novinarji, kajne?

  • Rim 12:13 08.september 2024.

    Povsod isti članek, isti naslov. in ista resnica. Svet je ogrožen ravno od teh dveh organizacij, ki si hočeta podrediti cel svet. Vsak, ki se jima zoperstavi pa je označen tako kot v naslovu članka. Predvsem sta ogrožena ti organizaciji ...prikaži več in oba njuna šefa. Sprovocirali so vojne in migrantska gibanja in islamizacijo tudi v lastni državi, pa sedaj kot tisti tat kričita primite tatu in kažeta na druge.

  • bobubob 11:36 08.september 2024.

    Držite tatu!!! Šele čez desetletja bomo morda izvedeli, kaj se je danes resnično dogajalo - na vsak način pa, kot je že običaj, zgodba teh dveh pravljičarjev nima nobene zveze z resničnostjo. Ampak njima niti ne zamerim, sta pač plačana ...prikaži večana da zavajata (lažeta, po kmečko rečeno), še vedno pa se čudim 'novinarjem' ki nekritično širijo take neumnosti.

  • Enzgg4 12:05 08.september 2024.

    "... sta zatrdila, da si močno prizadevajo za umiritev napetosti na Bližnjem vzhodu..." Blablabla, prizadevajo si tako, da židom dostavljajo orožje za pobijanje Palestincev. Če bi res hoteli ustaviti žide, bi bilo dovolj že to, da bi jim zagrozili s ...prikaži več sankcijami. Žid pač razume samo palico

  • Avatar Antikrist9
    Antikrist9 11:06 08.september 2024.

    Smrt Ameriki, živela Rusija!

  • Avatar lopov
    lopov 11:48 08.september 2024.

    SD IN LEVICA TER SVOBODA ... financirajo teroriste in se obenem zgražajo zahtevajo da se nasprotna stran ne brani in poroča o genocidu ...

    • Ender3 12:03 08.september 2024.

      Janezova sekta pa financira slaboumno kletno druščino, da širijo propagando političnega luzerja in psihosocialnega egomanijaka..

    • Avatar lopov
      lopov 12:20 08.september 2024.

      ender3 dej se navadit da nisem nikjer v politiki ,,, zame so vsi isti ... jaz sem nevtral .... ti mi nabiješ janša prvo.... jaz nimam nič z politiko ,,, kritiziram samo stanje v katerem smo ...

    • Avatar lopov
      lopov 12:35 08.september 2024.

      eder3 ti si sociopsihopat z kisanimi možgani take so sortirali arbait macht frai ...

    • Ender3 13:08 08.september 2024.

      Že, že ampak nastopaš pa kot, gojen kletni trol. Itak, da nimaš nič s politiko, ker si očitno še nezrel za to. Služiš zgolj kot, kritični propagandni aktivist. Kritika je koristna ampak ne takšna selektivna kot, si jo opravičujete uporabljati..Neutralnost ...prikaži več pa je v modi odkar jo je pričel Logar zagovarjati. Vsebina je itak v celoti Janševa..Tisti, ki mu odkloni sodelovanje in podporo je namreč izdajalec.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.