Alo, cenzorske pizde, kam je izginilo kup mojih komentarjev???? Koji vam je kurac, idioti? Se bomo spet samobrisali po vsakem komentarju pa se vi jebite potem in brisite vsakega posebej, mater vam jebem cenzorsko.
kdaj bo slovence pamet srečala ? kdaj !! mislim , če dons prihajajo take klike v slovenijo javno , kaj bi šele bilo, če bi ta opcija bila na oblasti ? in vam je to malo mar !! še huje… ...prikaži veče podpirate !!! ni problema- naj bodo volitve kdor voli sds - mu vzet volilno pravico za 30 let. in in ponovit volitve. briga me za mercator, iskro, SIJ, fructal, gorenjko, lek ste jih prodal in pokasiral. ampak banda... NE PRODAJAJTE PA MENE NIKOMUR!
flora od soljat ti si še vedno del faune na veji drevesa in vegetiraš od scanja veveric in iztrepkov golobov, medtem ko sem jest tuki živelprej predno je kralj matjaž šel spat pod peco.
Imaš prav pri vseh komunistično usmerjenih amketah zmaguje pernatii;) Moje mnenje , treba bo uvozit še ene 10%l počefurjenih balkanskih volivcev al primankuje stanovanj ter zaupanja;)))
SEBASTJAN Xxx komentar je bebav. Koga brigaJo tvoje mnenja, če ti jih drugi narekujejo. Držite se anket Parsifala in upajte, da v nedeljo ne boste zopet pokradeni . In to dvakrat za povrstjo.
Saj ni problem. Če vam niso vseč povsem spodobni komentarji, na drugi strani pa dovoljujete trolanje in provociranje uporabnikov, lahko pa tudi samo smetim. Pa se vi jebite, govna žurnalovska.
ja ja za 8 marec dan kurbarije so se tovarišice tako nažigale da je sperma v potokih tekla.
Đe vsak najbolj nagravžni klošar je za 8 marec, dan kurbarije okusil tisti kos tovarišicinega povcanega mesa
ja ja za 8 marec dan kurbarije so se tovarišice tako nažigale da je sperma v potokih tekla.
Še vsak najbolj nagravžni kložar je za 8 marec okusil tisti kos tovarišicinega povcanega mesa
Na sinočnjem soočenju se mi je Golob že kar smilil. Očitno ga nihče ne mara. Ne levi in ne desni, razen ENDERJA3 in Mediane, ki ga je skušala potolažiti s fantazijskim vodstvom v anketi. Toliko kot Ninamedia si pa le… ...prikaži več ni upala pretiravati. Vse kaže, da se je iz Bruslja vrnil kot skesanec.
SLOVENSKI TLAČAN boš trdil, da ti ne sodiš med Janezove mlade fante. On vedno izbere takšne iz nižjim IQ, da lažje z njimi upravlja. Možno pa je , da so za hudoprasico razvojno nedozoreli ..
Laznjive ankete!!!!!!!
Niso toliko lažnjive kot so za naivne volilce manipulativne..To je del političnega marketinga.
Alo, cenzorske pizde, kam je izginilo kup mojih komentarjev???? Koji vam je kurac, idioti? Se bomo spet samobrisali po vsakem komentarju pa se vi jebite potem in brisite vsakega posebej, mater vam jebem cenzorsko.
Največji car je pa Rjavec. Edini je na javnomnenski raziskavi napihal 0,0, njega bom volil.
Je pa pravi klovn domače politike. Ni mu mar, če se mu vsi smejijo.
kdaj bo slovence pamet srečala ? kdaj !! mislim , če dons prihajajo take klike v slovenijo javno , kaj bi šele bilo, če bi ta opcija bila na oblasti ? in vam je to malo mar !! še huje… ...prikaži veče podpirate !!! ni problema- naj bodo volitve kdor voli sds - mu vzet volilno pravico za 30 let. in in ponovit volitve. briga me za mercator, iskro, SIJ, fructal, gorenjko, lek ste jih prodal in pokasiral. ampak banda... NE PRODAJAJTE PA MENE NIKOMUR!
dej čefurček relax....ti boš vedno tretjerazreden državljan, pa če se na glavo postavš...
flora od soljat ti si še vedno del faune na veji drevesa in vegetiraš od scanja veveric in iztrepkov golobov, medtem ko sem jest tuki živelprej predno je kralj matjaž šel spat pod peco.
Očiten je preboj. Po vseh dolgoletnih anketah javnega mnenja GS prehiteva SDS. In to je za slednje resno opozorilo, ker se širše volilno telo prebuja
Imaš prav pri vseh komunistično usmerjenih amketah zmaguje pernatii;) Moje mnenje , treba bo uvozit še ene 10%l počefurjenih balkanskih volivcev al primankuje stanovanj ter zaupanja;)))
SEBASTJAN Xxx komentar je bebav. Koga brigaJo tvoje mnenja, če ti jih drugi narekujejo. Držite se anket Parsifala in upajte, da v nedeljo ne boste zopet pokradeni . In to dvakrat za povrstjo.
Saj ni problem. Če vam niso vseč povsem spodobni komentarji, na drugi strani pa dovoljujete trolanje in provociranje uporabnikov, lahko pa tudi samo smetim. Pa se vi jebite, govna žurnalovska.
za več denarja v denarnicah voli desno, ker leva vlada vam bo še to pobrala z davki in korupcijo
Slovenci zapuščajo to skorunpirano kriminalno državo, po volitvah in ponovni zmagi levih kriminalcev jih bo pa še več zapustilo to beznico.
Ti se kar spucaj v Ameriko, pa še Janeza vzami s sabo in zlezite Trampu v rit, bo Slovenija končno svobodna. Izdajalcev ne rabimo.
Nimamo te sreče kot Američani, ki zaradi Trumpa zapuščajo Ameriko..Janša Pa je garant, da se bo to zgodilo tudi nam, če pride na oblast.
ja ja za 8 marec dan kurbarije so se tovarišice tako nažigale da je sperma v potokih tekla. Đe vsak najbolj nagravžni klošar je za 8 marec, dan kurbarije okusil tisti kos tovarišicinega povcanega mesa
Ninamedia..... Samo v zokilandu.
Ali so bili Izraelci na Trstenjakovi za primer ukradenih volitev ?
golobarji bojo tko popušili, da se bo še 1 mesec kadilo za njimi....
Na Trstenjakovi se že kadi, tulijo vsi alarmi, le kaj gori.
Po volitvah bodo kletni 🐑🐏🐑 jagenčki za nekaj časa obmolknili.
ja ja za 8 marec dan kurbarije so se tovarišice tako nažigale da je sperma v potokih tekla. Še vsak najbolj nagravžni kložar je za 8 marec okusil tisti kos tovarišicinega povcanega mesa
SDS bo zmagala, mediana laže in zavaja...
SDS se je sama pokopala in lahko samo sanja o zmagi. Janezek se v 35 letih ni nič naučil.
Soljatar sam si je zadal končni smrtonosni politični udarec ..To tebi ni jasno !
HA-HA-HA-HA-HO-HO-HI-HI! Trebuh me boli!
Vsemi apaurin se boš manj smejal..
Samo še 😂😂😂 Butalcem, ki navijajo kdo manj pokrade!!!
Enostavno ne moreš mimo tistih, ki kradejo že več kot 30 let
Na sinočnjem soočenju se mi je Golob že kar smilil. Očitno ga nihče ne mara. Ne levi in ne desni, razen ENDERJA3 in Mediane, ki ga je skušala potolažiti s fantazijskim vodstvom v anketi. Toliko kot Ninamedia si pa le… ...prikaži več ni upala pretiravati. Vse kaže, da se je iz Bruslja vrnil kot skesanec.
Nad DIETO sem obupal, Učim ga in vzgajam ter mu širim obzorje, pa nič od tega ne gre v njegovo vlado.
SLOVENSKI TLAČAN kdaj boste nad Janšo obupali. Nobene koristi ni več od njega..
Lažnivec Janša je obrnil ploščo in zdaj za zmago laže še bolj. A to je "zacementiran" recept za zmago ???
HudaPrasica, sprašujem za ENDERJA3. Imate zanj tudi mlade fante?
SLOVENSKI TLAČAN boš trdil, da ti ne sodiš med Janezove mlade fante. On vedno izbere takšne iz nižjim IQ, da lažje z njimi upravlja. Možno pa je , da so za hudoprasico razvojno nedozoreli ..
v nedeljo se ne bo več smejal...
A Janezek misliš.
Janez se zagotovo ne bo smejal . Še posebno po volitvah, če ga obsodijo veleizdaje !