Slovenija
104 ogledov

"Ta zemlja ne bo nikdar banana republika"

Komentarjev 31
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Trsten 12:03 08.januar 2012.

Potem se bo partizanska elita in Danilo preselili k Hudi jami, ter pričeli jokati in prositi pobite in svojce pobitih, naj jim odpustijo v imenu vseh morilskih eksekutorjev.Stanovnik si bo v znak sprave obril mustače, ki so njegov zaščitni ...prikaži več znak. Zoki bo dobil za spomin levi del, Danilo pa desni del mustač. Nato bosta oba dela mustač pristala v muzeju NOB. Slavnostni govornik predaje Stanovnikovih mustač v muzej bo Murgelčan.

• xy 16:19 08.januar 2012.

Mal si razčist pojme v zgodovini. Hudi lukni so večinoma pobiti četniki, ustaši in ostali vojaki ki so bežali iz juge proti Avstriji, kjer so jih še angleži in amerikanci pustili na cedilu oz, poslali nazaj v deželo kjer so ...prikaži več zganjali hudodelstva. Res ni prav da so jih pobili brez sojenja, vendar se je to dogajalo povsod po evropi, le da le mi Slovenceljni odkopavamo stare kosti, namesto da bi se obrnili v prihodnost. Mene kot povojnega otroka ne zanimajo dogodki izpred 60 let, ampak kaj bomo jedli ddanes in jutri.

• Trsten 17:32 08.januar 2012.

Domobrančki niso lovili takoimenovanih partizanov. Branili so svoje kmetije, da jim takoimenovani partizani ne bi pobrali še semenskega krompirja, pšenice..............Takrat takoimenovanim partizanom ni uspelo pobrati narodu vsega. Bodo pa danes to storili tudi s pomočjo takih kot si ti.

• ak 14:14 08.januar 2012.

rogg, huda jama se nas tiče ravno toliko, kot dražgoška bitka. Oboje je del slovenske zgodovine, le da je huda jama dodatno še priča bratomora, ki se je zgodil po koncu vojne.Žurnalček, včasih se sprašujem, od kod ti ...prikaži več tako bujna domišlija... :)

• Trsten 15:55 08.januar 2012.

Kakšen upor; izzivali so Nemce, potem pa spizdili v hosto ter pustili domačine, da so jih nemci pobili in zažgali domačije. Domačini so jih prosili že prej naj odoidejo iz Dražgoš. Takoimenovani partizani so se pa malo igrali heroje in ...prikaži več pokali po luftu brez veze.

• Trsten 17:40 08.januar 2012.

xy, Huda jama je sinonim za vse pobite po II. svetovni vojni pri nas. Verjameš lažnjivemu Kljukcu Stanovniku, da v jamah ni Slovencev, da je ujetnike ni pobijala kao Slovenska vojska. Poznal sem dva eksekutorja ki sta pospravljala nedolžne ženske ...prikaži več in otroke, ti pa se tukaj preseravaš in častiš morilce.

• DUSANJ2000 19:44 08.januar 2012.

Zanima me, komu ste namenili KOMENTIRANJE na vaše članke, kajti nekajkrat se mi je že zgodilo, da ste me med pisanjem prekinili in vrgli ven brez objave.Glede na objavljene komentarje pa se temu niti ne čudim. HVALA LEPA

• nostradamus 10:44 09.januar 2012.

ne zanicujem NOB niti pravih borcev vendar bi ta slovesnost morala potekati na osankarici kjer je svojo pot herojsko koncal pohorski bataljon in ni bilo civilnih zrtev zaradi nerazumnih potez takrat poveljujocih

• Žurnalček 12:35 09.januar 2012.

Trstenček , daj se no mal skuliri. Simptomatično za vse črnuhe je to , da, ko jim poveš in serviraš resnico znorijo in se začnejo vesti iracionalno. Ti si pa njihov exemplar!

• Žurnalček 12:43 09.januar 2012.

Veš borba slavnega PB ni bila planirana , ampak je rezultat izdaje in to slavimo posebej ! V Dražgošah pa slavimo 3 dnevno držanje fronte v Nemškem rajhu proti njim samim , ko so sami rekli , da je ...prikaži več Veliki Rajh narejen in dokončen. Pa še nekaj je tu interesantno. Na Nemški strani ni padel nobeden domači izdajalski črnuh, ampak samo čistokrvnih 120 Švabov. Iz te bitke lahko zaključiš , kako hitro bi pospravili z njimi in Lahi, če ne bi obstajala KATOLIŠKA CERKEV V SLOVENIJI !

• robinhood 14:31 08.januar 2012.

Glede na to da je bil eden glavnih akterjev predvolilnega boja, da se javno in politično izpostavlja v procesu sestavljanja nove vlade, da se napaja iz davkoplacevalskih zepov ze vsaj 73 let, da je v politični poziciji ze vsaj 68 ...prikaži več let... bi bil ze cas da bi se nekemu poklicnemu novinarju vsaj naključno porajala vprašanja: Zakaj tako velik interes in motiv v politiki? Kakšne koristi ima od tega? Ali ni že čas da se objavi informacije o njegovem premoženju? Ali ne bi bilo politično higienično da bi se umaknil ze vsaj pred 50. leti in da bi se javno obsodilo vsako njegovo vmesavanje v vodenje države. A kot kaže v novinarskih krogih v Sloveniji ni naključij.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.