Podmldek starih udbašev, zvestih naslednikov komunajzarjev - golazen ne pa opozicija s partijsko "kulturo" na podnu.
Po dolancu in murgelskemu udbašu: "vedno samo mi in nihče drug"
Pošten drugorazredni narod - zbudi se do volitev!
jaz enemu takemu kot je Koprivc sploh odgovarjal ne bi...pa temu loleku se lahko sam smejiš ke v glavo...tip je tko bogi, da je že žalostno...rad bi bil pomemben in spoštovan pa nikakor ne gre hahah...
Kako smo Slovenci dopustili ,da lahko takšna oseba vodi državo ,ki ima zapisano v Ustavi kot SPLOŠNE DOLOČBE 1.Slovenija je demokratična republika. 2.Slovenija je pravna in socialna država. 3.Slovenija je država vseh svojih državljank in državljanov, ki temelji na trajni… ...prikaži veči in neodtujljivi
pravici slovenskega naroda do samoodločbe.
V Sloveniji ima oblast ljudstvo. Državljanke in državljani jo izvršujejo neposredno in z volitvami, po načelu delitve oblasti na zakonodajno, izvršilno in sodno .
Res je...rdeči pa še vedno rinejo oblast, čeprav so ponosni nasledniki diktatorske partije, ki je teptala vse kar je omenjalo demokracijo, sojenje, kaj šele pravično in demokratične volitve. Res ne razumem, s čim so lahko ljudem tako zelo oprali glavo.
MS...sarkazem, čeprav včasih deluje poniževalno in posmehujoče, uporabljajo inteligentni ljudje, ravno zaradi prepoznave in razumevanja. Pantani, pa je svoj nivo že pokazal in ga z vsakim dnem samo še potrjuje. :D
JJ King
King is death ...
Najboljši. Se strinjam
Podmldek starih udbašev, zvestih naslednikov komunajzarjev - golazen ne pa opozicija s partijsko "kulturo" na podnu. Po dolancu in murgelskemu udbašu: "vedno samo mi in nihče drug" Pošten drugorazredni narod - zbudi se do volitev!
ginko, predplačane nebuloze pišeš. 🖕👎
Še ena kopriva z IQ sobne temperature!!!
jaz enemu takemu kot je Koprivc sploh odgovarjal ne bi...pa temu loleku se lahko sam smejiš ke v glavo...tip je tko bogi, da je že žalostno...rad bi bil pomemben in spoštovan pa nikakor ne gre hahah...
Tebe lahko samo prežvečimo in izpljunemo!!!
A sedaj si bljitva? Kaj si bil prej kopriva ?
bljitva, spet izrabljaš forum, za zdravljenje frustracij in izražanje maloumja. 👎👎🖕🖕
Kako smo Slovenci dopustili ,da lahko takšna oseba vodi državo ,ki ima zapisano v Ustavi kot SPLOŠNE DOLOČBE 1.Slovenija je demokratična republika. 2.Slovenija je pravna in socialna država. 3.Slovenija je država vseh svojih državljank in državljanov, ki temelji na trajni… ...prikaži veči in neodtujljivi pravici slovenskega naroda do samoodločbe. V Sloveniji ima oblast ljudstvo. Državljanke in državljani jo izvršujejo neposredno in z volitvami, po načelu delitve oblasti na zakonodajno, izvršilno in sodno .
Res je...rdeči pa še vedno rinejo oblast, čeprav so ponosni nasledniki diktatorske partije, ki je teptala vse kar je omenjalo demokracijo, sojenje, kaj šele pravično in demokratične volitve. Res ne razumem, s čim so lahko ljudem tako zelo oprali glavo.
Na sodišča ne prihaja, iz komisij odhaja, Janša je car!
Dam si ga odpel!!!
E moj, pantani! Si ti kdaj slišal za sarkazem, satiro, kozerijo?
MS...sarkazem, čeprav včasih deluje poniževalno in posmehujoče, uporabljajo inteligentni ljudje, ravno zaradi prepoznave in razumevanja. Pantani, pa je svoj nivo že pokazal in ga z vsakim dnem samo še potrjuje. :D