Magazin /magazin/vip
13138 ogledov

To je naš politik v mladih letih, nič čudnega, da je imel ogromno žensk!

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar NickMason
    NickMason 07:46 19.avgust 2024.

    Itak je v življenju dokazal samo to da zna orng nakladat,za Slovenijo ni naredil čisto nič,toliko ima tip za povedat ,da misliš kako bo v parlamentu kaj naredil,pa je bil samo za zabavo ljudem ,so pa samo kradli vsi in ...prikaži večn on je bil za zavajanje folka.

    • tlacan 09:26 19.avgust 2024.

      Se strinjam s tabo a bi dodal, da je naredil toliko, kot večina drugih. Morda bi po učinkovitosti spadal v boljšo polovico politikov.

    • Avatar NickMason
      NickMason 09:34 19.avgust 2024.

      Ni naredil enako,po filanju lastnih žepov ni JJ niti blizu,za Bavčarja pa je itak kralj lopovov v slovenskem parlamentu.Vsi skriti v zaklonišču med našo osamosvojitvo so danes najbolj bogati,a med vojno je Bavčar celo jokal ,ko je ropotalo,res škoda ,da ...prikaži več to javno ne prikazujejo.

    • Ender3 10:36 19.avgust 2024.

      tlačan, plemeniti je bil najbolj učinkovit, ko je v politiki preprodajal poslanske glasove. Njegove tarife so bile vedno močno zasoljene. Podobno kot vse starine, ki jih ima v zakupu.

    • tlacan 10:47 19.avgust 2024.

      @Nick ; Ta je vsaj "zabaval folk" (kot si zapisal), ko je filal žepe. Eni so nas zaprli, da ne vidimo kaj počnejo, drugi pa samo filajo žepe. Da jih kdo ne zasači seveda skrijejo imetje pod imeni sorodnikov. Večina ...prikaži več pa imajo pogojni refleks krtovih prednjih tačk - ko vidijo kaj "zanimivega"

  • Avatar Zoran
    StarMačk 10:42 19.avgust 2024.

    Kako že pravi stari slovenski pregovor? Lastna hvala, cena mala ali nekaj podobnega!? Plemeniti (na žalost priimek, ki ga je dodal rojstnemu še ne pomeni vrline) lahko sebe razglasi edino za enega največjih egoistov, če že ne največjega, v državi, ...prikaži več saj kar je v preteklosti delal ko je bil pri koritu, je bilo v veliki večini namenjeno lastnim koristim, le tu pa tam se mu je zgodila kakšna anomalija v splošno dobro...

  • sam1 08:04 19.avgust 2024.

    Telebajsek od vedno in za vedno......

  • Avatar Uroš Fric
    uros8 07:24 19.avgust 2024.

    Poleg kraje knjig in umetnin, igranja z orožjem v parlamentu, podcenjujočega odnosa do slovenskega naroda, sodelovanja s stranko, ki je v vseh mandatih poskrbela, da se je narodni dolg povečeval, izvajala nasilje nad miroljubnimi protestniki, znižala upokojencem pokonine..., je Zmago ...prikaži več tudi prešuštnik. Da ne omenjam njegovih obupnih pesniških poizkusov.

    • Puklastimiha 09:06 19.avgust 2024.

      Da ne bo pomote, leve vlade so tiste, ki so nas najbolj zadolzevale. Holob v enem letu pridela 4,5 milijarde minusa, pa ni nobene pandemije. Med pandemijo, Jansina 2 Sicer pa je res, da je laz nesmrtna dusa komunizma. Na ...prikaži večNa levi strani vse temelji na lazi. In to od leta 1945. Zadnja, danasnja cvetka, ki slikovito podkrepi stanje duha na dvoru Tininega fanta ,je njegova in konkubinina slika, kako se, kot deklarirana militantna vegana, nazirata s kapesanti , ribami i n skampi na Losinju. Bljak !

    • Puklastimiha 09:10 19.avgust 2024.

      Star pregovor pravi, da, kdor laze, ta krade. Toliko lazi, kot smo jih slisali v zadnjih dveh letih pa se nikoli ni bilo. Torej v holobnjaku kradejo kot srake .

    • Ender3 10:48 19.avgust 2024.

      Puklasti. evo nekaj za dober začetek dneva na temo kraje..Pa fajn na glas si dajte na Trstenjakovi.. https://youtu.be/m_OHNVsAWog?si=3NNiRhlUi_wjZ6Mj

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.