Magazin > VIP
10158 ogledov

To je naš politik v mladih letih, nič čudnega, da je imel ogromno žensk!

Zmago Jelinčič Instagram
Ga prepoznate?

"3. letnik gimnazije na Šancah / Ljubljanski grad," je politik Zmago Jelinčič zapisal ob skoraj 60 let stari fotografiji na Instagramu. Kljub temu da je danes star 76 let, priznava, da mu ženske družbe še vedno ne manjka.

Voditelj Iztok Gartner, ki je ustvarjal erotično oddajo Gartnerjev bordel, velja za pravega Casanovo, je nedavno odkrito priznal, da obstaja znani Slovenec, ki je imel v svoji postelji še več žensk, in to je prav Zmago Jelinčič Plemeniti. 

"Edini človek, ki je kresnil več bejb kot jaz, to je Zmago Jelinčič Plemeniti," je v posnetku, ki ga je nedavno objavil na družbenih omrežjih, povedal Iztok, Zmago pa mu je pritrdil: "To ima prav. Letos jih ni bilo toliko, kot si jih ti prej, ampak ko boš v mojih letih, pa če se boš lahko s tem pohvalil, potem bo kar v redu."

Politik je nedavno za Žurnal24 sicer povedal, da po ločitvi od sedaj bivše soproge Monike, s katero sta se razšla leta 2019, ker mu je pobegnila z veliko mlajšim, uživa samski stan: "Trenutno nimam ničesar resnega. Zaradi izkušnje z Moniko sem zelo previden. Veliko je gospodičen okoli mene, ki bi se rade usedle na bogastvo, a take takoj prepoznam. Gospe mojih let pa so prestare. Bejba okoli 40 bi mi bila v redu, a mi trenutno nič ne manjka." 

Monika je bila Zmagova druga žena, poročena sta bila 16 let, v zakonu pa sta se jima rodili dve hčerki, ki sta stari 20 in 17 let. Zmagova prva žena pa je bila pokojna pesnica, pisateljica in igralka Berta Bojetu Boeta, s katero je imel sina Klemna, ki je danes star 51 let.

Zmago Jelinčič vila v Žusterni | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Komentarjev 7
  • sam1 08:04 19.avgust 2024.

    Telebajsek od vedno in za vedno......

  • Avatar NickMason
    NickMason 07:46 19.avgust 2024.

    Itak je v življenju dokazal samo to da zna orng nakladat,za Slovenijo ni naredil čisto nič,toliko ima tip za povedat ,da misliš kako bo v parlamentu kaj naredil,pa je bil samo za zabavo ljudem ,so pa samo kradli vsi in ...prikaži večn on je bil za zavajanje folka.

  • Avatar Uroš Fric
    uros8 07:24 19.avgust 2024.

    Poleg kraje knjig in umetnin, igranja z orožjem v parlamentu, podcenjujočega odnosa do slovenskega naroda, sodelovanja s stranko, ki je v vseh mandatih poskrbela, da se je narodni dolg povečeval, izvajala nasilje nad miroljubnimi protestniki, znižala upokojencem pokonine..., je Zmago ...prikaži več tudi prešuštnik. Da ne omenjam njegovih obupnih pesniških poizkusov.

Sorodne novice