Magazin > VIP
36389 ogledov

Se je Saša Lendero ogrela za tega voditelja, tako poželjivo ga je objela

Saša Lendero Instagram
Uff, med njima se je kar iskrilo ...

Na enih največjih zvezdniških zabav leta, Lady piknik pod klobuki, smo se lahko prepričali, kako dobro je v živo videti ena naših najbolj priljubljenih pevk, Saša Lendero, ki ji nikoli ne bi pripisali, da je avgusta lani praznovala 50 let. Še vedno je ena naših najlepših estradnic in po novem spet samska, zato verjamemo, da ji oboževalcev ne manjka.

Dobro obveščeni viri so nam potrdili, da trenutno nima partnerja. Naj spomnimo, da ji je po ločitvi od Mihe Hercoga, s katerim sta bila par kar 20 let, srce grel holistični terapevt Dražen Dimnik, kot smo poročali pred enim letom. Čeprav pevka tega uradno ni potrdila, je za Žurnal24 takrat povedala, da ne čuti, da so čas in okoliščine primerni, da bi namigovanja komentirala. Tudi Dražen je maja lani povedal, da ostaja brez komentarja in da je to del zasebnosti, ki ga še ne želi dati v javnost. 

Očitno se ta zveza ni obnesla, a Saški oboževalcev ne manjka. Tako poželjivo sta se na Lady pikniku gledala z voditeljem Iztokom Gartnerjem, ki je povedal, da je že dolgo čutil, da je med njima neka privlačnost. "Poznava se že dolgo časa, skupaj z Miho sta bila tudi gostja v moji oddaji Gartnerjev bordel. Vedno sem bil na preži, kdaj bo samska in sedaj se je izkazalo, da je med nama res neka energija, ko mi je zgolj ob dotiku namenila tako orgazmične poglede. To je ta efekt Iztoka fa**** Gartnerja, ko se punca že ob dotiku sprosti in pokaže, kaj skriva v sebi," je vroče srečanje komentiral Gartner.

Kljub temu pa dlje od vročih pogledov ni prišlo, saj Iztok izjemno spoštuje Miho in pravi, da si ne želi skakati med bivša zakonca, saj ima občutek, da bosta spet skupaj. "Saška mi je od nekdaj všeč in sedaj se je potrdilo, da je neka energija med nama, a sem se iz spoštovanja do prijateljstva z Miho kavalirsko umaknil," še dodaja Gartner.

Saša Lendero | Avtor: Instagram Instagram

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • kapibara1 18:57 15.junij 2024.

    Saška, 100% si morala menjati osebne dokumente s sliko..

  • Pierre 15:52 15.junij 2024.

    Mogoče bo nastopila v Gartnerjevem bordelu??? Ufff...

  • Ender3 13:13 15.junij 2024.

    Fa***g Iztok bi jo imel veliko za naučit. Sploh pa, on je tudi v vezi in takšni prispevki mu lahko škodijo..

Sorodne novice