Magazin > VIP
7091 ogledov

Foto: Naš zasedeni voditelj se je pustil zapeljati vroči Tini

Iztok Gartner Žurnal24
Na zabavo je prišel s tako vročo prijateljico, le kaj na to reče njegovo dekle?

Celjski voditelj Iztok Gartner je že leta srečen v objemu svojega dekleta Katje, čeprav se ga zaradi narave njegovega dela drži vzdevek štajerski playboy. Iztok namreč pogosto poroča z erotičnih sejmov in intervjuva igralke in igralce, ki delajo v porno in erotični industriji. Čeprav počne še veliko več, vodi kulturne in športne prireditve, nedavno pa je celo organiziral in vodil dobrodelni koncert za bolnega prijatelja, na katerem je nastopilo več kot 40 glasbenikov. 

Na eno največjih zabav za domače zvezdnike, Lady piknik pod klobuki, pa ni prišel v družbi dekleta, pač pa je z njim prišla seksi prijateljica Tina, Iztok pa je za Žurnal24 povedal, da je ta večer njegova šoferka, da si bo lahko privoščil koktajl ali dva. Sicer pa Tina in Iztok sodelujeta tudi poslovno, skupaj s sodelavko Adriano pripravljata nov projekt, ki bo zagotovo zelo vroč.

Iztok Gartner | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

Tako kot Iztok je tudi Tina namreč ljubiteljica erotike, ima svoj profil na erotični strani Only fans, nekaj vročih fotografij pa si lahko ogledate tudi na njenem Instagram profilu Tina Malina oziroma The Naive Kitten. In kaj o tako vročih sodelavkah pravi Iztokovo dekle? Voditelj pravi, da je navajena, ker se Iztok o erotični industriji poroča že vrsto let, zato se v to ne vmešava. 

"Tina Malina in Adriana Banana sta moji novi odkritji, s katerimi bom delal. Nov projekt bi morali predstaviti že na erotičnem sejmu za velikonočne praznike, a je bil prestavljen," je vse, kar je o novem projektu povedal Iztok, zagotovo pa bo vroč, kot je bila vroča njegova legendarna erotična oddaja Gartnerjev bordel. 

Iztok Gartner | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

Komentarjev 1
  • Pierre 14:03 17.junij 2024.

    Kdaj bojo na TV spet porniči kot nekdaj????

Sorodne novice