Magazin > VIP
30431 ogledov

Udeleženka Poroke na 1. pogled še pred koncem šova zares poročena z drugim!

poroka na prvi pogled Planet TV
To pa je presenečenje.

Enega največjih estradnih dogodkov pri nas, Lady piknika pod klobuki, so se včeraj udeležili tudi zvezdniki letošnje sezone šova Poroka na prvi pogled. Poleg do ušes zaljubljenih Marjetke in Rudija so slavni piknik obiskali še drugi udeleženci šova, Marko, Jerneja, Sara, Miha ter strokovnjaka, ki sta parom v oddaji svetovala, Tim in Sonja. 

Prav Sonja Javornik pa je na družbenih omrežjih objavila posnetek z dogodka in razkrila nekaj, česar zagotovo nihče ni pričakoval. Sara, ki se je v šovu poročila z Markom, a ga kasneje prepustila Jerneji in šov predčasno zapustila, je danes čisto zares poročena. Kot je povedala v videu, trenutno nosi začasni poročni prstan, ki ga bosta s soprogom kmalu nadomestila s tetovažo.

Sara se je v resničnem življenju poročila še pred zaključkom šova, česar od na videz zadržane kandidatke nihče ne bi pričakoval. Kdo je ženin, ni znano, naši viri pa pravijo, da se je Sara zaljubila v tujca, s katerim je zveza tako hitro napredovala, da sta se odločila za poroko. Prosili smo jo za več podrobnosti, odgovor še čakamo. 

Lady piknik

 

Objavil/a Sonja Javornik dne Četrtek, 6. junij 2024

 

 

Komentarjev 3
  • Ender3 14:36 06.junij 2024.

    A bodo zrele za volilni šov v nedeljo. Vse za glas velikega vodjo..

  • Pierre 14:30 06.junij 2024.

    Comedia finita est, zdaj pa vsi na zdravljenje....

  • LolekinBolek 14:23 06.junij 2024.

    A je rabil vizo? Hahahaha

Sorodne novice