A je samo meni grda in grozna? Da mas pa tolk let in ti je edini smisl lajfa fitnes pa se dobto ve da podstresju ne manjka samo kaksen morsl ampak kr celotna lesna industrija!
ZNAO pomeni da je vsi poznajo. Za tele , ki so pa vam znani men pa NEZNANI , pa lahko rečem , da nimam časa gledat idiotske odaje kot so Kmetija, Moški , kuharje in ostale zgubičase !
Tudi jaz bi imel tako postavo, če bi znal trebuh tako not potegniti 🤣🤣🤣🤟
A je samo meni grda in grozna? Da mas pa tolk let in ti je edini smisl lajfa fitnes pa se dobto ve da podstresju ne manjka samo kaksen morsl ampak kr celotna lesna industrija!
Čemu modrc? Saj ni ničesar v njem...
Proti kakšni 150 kg debeluški je sprejemljiva, drugače je za svojih 50 let, grda !
Prot kaksni debeluski je tud grda…tam mas vsaj ki za prijet, ne pa te kosti da te zuljo!
BLJAAAK!
Fuj
Fuj nič lepa samovšečna
Za na Only Fans pa ravno ni. Za 48 let ni prav čedna. Javnost bi zlahka preživela brez te neokusne slike.
Ne dela ravno reklame izgledu povprečne dame v njenih letih. "Nabildana" do onemoglosti. Zakaj lein čemu???
kaj pa ima tiste lešnike nad popkom? Kot dva plunca sta na deski. Trebuh pa noter vakumsko potegnila.
Nebo ravno vesela teh komentarjev pod iz njenga zepa placano novico…ego bo zelo trpel hahaha
stara baba... znucana okodtnjak...
Bergant ? Kdo je to ?
o ljubi bog, saj to moraš imet dober želodec.
Vsake oči imajo svojega malarja!
Joški kot knofi od srajce, češplja pa kot fingrat v košarici za šivanje, …
Ko sem pogledal sliko so se mi oči najprej ustavile na stari viseči koži od podpazduhe do kolkov.
ZNAO pomeni da je vsi poznajo. Za tele , ki so pa vam znani men pa NEZNANI , pa lahko rečem , da nimam časa gledat idiotske odaje kot so Kmetija, Moški , kuharje in ostale zgubičase !