Magazin > VIP
73461 ogledov

Tako je po petih porodih in pred pragom 6. desetletja videti znana Slovenka

Super par Pop TV
Znana Slovenka "vedno lepša", je zapisal njen soprog.

Zakonca Bergant poznamo iz resničnostnega šova Super par, kjer sta se pokazala kot neizprosna tekmovalca. Nataša je bila svojega soproga za zmago pripravljena podvržti tudi nečloveškim naporom. Več o tem TUKAJ. A zakonca sta v resničnem življenju složna zakonca, starša in poslovna partnerja.

Mike je v ženo Natašo očitno zaljubljen še bolj kot prvi dan, saj se na družabnih omrežjih rad pohvali z njenim popolnim stasom.Tako jo je nedavno ovekovečil v postelji, ko je na sebi imela le prosojno čipkasto perilo in zapisal: "Vedno lepša." Nataša bo čez dve leti namreč dopolnila 50 let, njena postava pa jih ima očitno 20.

Nataša Bergant | Avtor: Facebook Facebook

Zakonca sta v preteklosti že povedala, da se je vse spremenilo, ko sta korenito spremenila življenjski slog in se zavzeto posvetila redni športni vadbi ter zdravi prehrani. "Moram reči, da se preobrazbe nisva lotila z namenom preobrazbe, ampak je bilo vse skupaj bolj naravna posledica spremenjenih prepričanj, pridobljenega znanja in  predvsem novih bolj zdravih prehranjevalnih navad v praksi. Morda je bilo pri meni  vse skupaj podprto še z željo, da pridobim kakovostno mišično maso. Ljudem sicer svetujeva, da vzamejo projekt preobrazbe kot celoto, ki se začne z zavedanjem, da se vsega skupaj lotimo v prvi vrsti zaradi zdravja in kakovosti življenja, potem vse ostalo," je Mike povedal pred časom. Kako sta bila videti nekoč, pa preverite TUKAJ

Komentarjev 19
  • Idioti 20:28 15.oktober 2023.

    ZNAO pomeni da je vsi poznajo. Za tele , ki so pa vam znani men pa NEZNANI , pa lahko rečem , da nimam časa gledat idiotske odaje kot so Kmetija, Moški , kuharje in ostale zgubičase !

  • leonardo 06:52 13.oktober 2023.

    Ko sem pogledal sliko so se mi oči najprej ustavile na stari viseči koži od podpazduhe do kolkov.

  • jan631 20:42 12.oktober 2023.

    o ljubi bog, saj to moraš imet dober želodec.

Sorodne novice