Še vedno se plebs opoteka malo levo(levica), pa malo manj levo(sds), smer pa je še vedno - prepad. Rusko ideologijo smo menjali z ameriško, Beograd pa z Brusljem. Miselnost pa enaka. Predvsem pri občudovalcih levolevih gurujev. Ostali pa kot vedno.… ...prikaži več. Saj res, volitve. Koga bi? Oni tako lepo govori kaj vse bo storil, kar njega bom saj me razume.
Zame pa se volilno izbiranje prične takoj PO volitvah in konča leto pred njimi. Nato trobila moje izbrance s predvolilnim ignoriranjem samo še potrdijo.
Hahaha, kdo se bo mastil z dobro plačo in še stranko podpiral bi bil lahko naslov. Predlagam pa Violeto, če drugega ne je igralka in bo znala kakšen šov narediti v EU parlametu, ..... da se malo razmigajo krapi v… ...prikaži več blatu tega parlamenta.
Se sprašujem kje Mediana dela te ankete. Verjetno samo v Ljubljani, pa še to menda samo za Bežigradom, kjer so vsi rdeči kot paradižnik. V vsej dobi samostojne Slo, me ni še nihče nikoli nič vprašal. Seveda ne, saj sem… ...prikaži več Štajerc in tu anket ne delajo. Mogoče še koga vprašajo v Zasavju in na Primorskem in tu se konča.
če anketirajo 700 ljudi, se ve kje jih naberejo, kreteni anketarski, ukinit jih je treba in to čimprej, ker delajo samo škodo, za katero dobivajo še mastne plače.
A je sodelovala ob Zelenskem, mislim na Tino, tudi pri nakupu hotela na Cipru, Turki nekaj namigujejo, Grki pa, da gre za 200 000 000 ceglov v kešu, darilo Slovenske vlade Ukrajini
Sem že pisal. Janez v državnem zboru zboristom odpel zgodovinsko lekcijo, nato pa nesramno zapustil parlament, čeprav so ga prej vsi stratežko mirno poslušali. Levi so imeli pripravljen plan B in na stratežki volilni temi o Palestini zmagali. Pri tem… ...prikaži večem nihče v kampaniji od levih ničesar ni črhnil o migrantih in s tem dregnil v občutljivo zmagovalno temo desničarjev. Skratka premeteno in usodna predvolilna napaka Janše, kar pa je tudi že pravzaprav standard.
SAmi banditi v Svobodi! Banda skorumpirana, zaštrikana z balkansko mafijo... Janković in Golob bosta Izetbegoviču obljubila EU, Dodiku in Vučićču pa avgusta odcepitev od Bosne - zakuhala bosta vojno, da bodo njini posli na varnem.
Ja, zeleni prehod, ukinitev avtomobilov z notranjim zgorevanjem, menjava ogrevanja na drago električno energijo, legalizacija ilegalnih migrantov, ki slabijo Evropo varnostno in socialno, going down, vi svobodnjaki plešite naprej
Še vedno bolje oni, kot posranci SDS. Njihove uspehe in dosežke smo si že nagledali..Nikoli niso zagovarjali interese državljanov, vedno so podpirali samo glas pravatne stranke SDS in V.Orbana.
Ko bodo na listah novi, sveži, pošteni obrazi, grem spet na volitve. Dokler pa kolobarijo po politiki že 30+ let eni in isti nesposobneži in barabe, do takrat mene ne bo.
Kdor bo volil svobodo, se lahko od nje kar poslovi...V Sloveniji je uničila zdravstvo, gospodarstvo in demokracijo, sedaj želi legalizirati kar vse migrante, da ne bo "težav" mladino pa vreči mamilarjem, pa že tako smo prepojeni s kokainom.... HVALA NE!!!!
ta vlada kljub polenom drzzvnega sds sveta dela. nekatera ministrstva so se malo pocasna. smpak delajo. predvsem pa ne rabimo poslusat agresije in kretenizmov alesa hojsa. pa malega piceka.
Res je, dela škodo kot še nihče na svetu. Pol leta je mimo Golob pa zapravlja že proračunske rezerve....Kupna moč nam je padla v povprečju za 10%, upokojencem bistveno bolj, zdravsto je totalno na psu, sedaj so težave tudi v… ...prikaži več Celjski bolnišnici, ne samo v Šempetrski.....Veliko ljudi je resno bolnih, čakalne dobe za okulista, za resne težave, ki ogrožajo vid do 2027 - pod hitro. Čekanje na urgenci je pozimi trajalo tudi 26 ur...Sedaj bo slabše, ker bo tekla "prenova"...saj že teče, rezultatov ni.
Kaj že naprej ugibate,in podajate volilcem sugestije
Sugestije delujejo na ljudi brez mnenja...Po dveh letih bi ga moral imeti vsak bedak!
Takšni članki in pa umetne javne ankete pridno skrbijo, da se ne sme nič spremenit. Utečena politična mafija mora ostat. Jaz bi to vse prepovedal.
Itak, da prepovedat. Čista manipulacija javnega mnenja, ki se izkorišča za populizem naročnika..
Parlamentarci👎👎👎
Še vedno se plebs opoteka malo levo(levica), pa malo manj levo(sds), smer pa je še vedno - prepad. Rusko ideologijo smo menjali z ameriško, Beograd pa z Brusljem. Miselnost pa enaka. Predvsem pri občudovalcih levolevih gurujev. Ostali pa kot vedno.… ...prikaži več. Saj res, volitve. Koga bi? Oni tako lepo govori kaj vse bo storil, kar njega bom saj me razume. Zame pa se volilno izbiranje prične takoj PO volitvah in konča leto pred njimi. Nato trobila moje izbrance s predvolilnim ignoriranjem samo še potrdijo.
Sodeč po zadnjem merjenju javnega mnenja bo tekma za evropske poslance napeta.Ja za takšno službo bi se še jaz boril do zadnjega
Hahaha, kdo se bo mastil z dobro plačo in še stranko podpiral bi bil lahko naslov. Predlagam pa Violeto, če drugega ne je igralka in bo znala kakšen šov narediti v EU parlametu, ..... da se malo razmigajo krapi v… ...prikaži več blatu tega parlamenta.
Včeraj se je Violeta dobro sposodila Tonina. Pregovorno dolg nos mu je postal še daljši. O izgubljenem kamionu pa, nič novega..
Kot nisem verjel tistim prejšnjim, ne verjamem tudi tem novim anketam. Edina prava anketa bo znana v nedeljo po 19 uri!
pa kdo lahko to odvratno kretensko faco od goloba sploh gleda, kaj šele da bi jo volil...
Ti občuduj in obožuj tistega, ki ti visi na stenah kleti Trstenjakove. Glanzkopfa smo se v večini nagladali v prejšnjem, njegovem zadnjem mandatu..
Se sprašujem kje Mediana dela te ankete. Verjetno samo v Ljubljani, pa še to menda samo za Bežigradom, kjer so vsi rdeči kot paradižnik. V vsej dobi samostojne Slo, me ni še nihče nikoli nič vprašal. Seveda ne, saj sem… ...prikaži več Štajerc in tu anket ne delajo. Mogoče še koga vprašajo v Zasavju in na Primorskem in tu se konča.
če anketirajo 700 ljudi, se ve kje jih naberejo, kreteni anketarski, ukinit jih je treba in to čimprej, ker delajo samo škodo, za katero dobivajo še mastne plače.
Mene so samo enkrat anketirali, povem ,da volim SDS in to je bilo 3x prvič, zadnjič in nikoli več.
Pokličte Tino, punco od Goloba pa vam bo zrihtalaobljubo Goloba za letališče, stanovanja, avtocesto... ni da ni. Tina vzrihta vsako obljubo.
A je sodelovala ob Zelenskem, mislim na Tino, tudi pri nakupu hotela na Cipru, Turki nekaj namigujejo, Grki pa, da gre za 200 000 000 ceglov v kešu, darilo Slovenske vlade Ukrajini
Kakšno pa je stanje Janševe klinike v Australiji. Če bo šlo tako naprej bo rabil varno zatočišče
Če bi golobar lahko s svojo goro obljub tekmoval za rekord v Guinessovi knjigi rekordov, bi zagotovo zmagal daaaaleč pred konkurenco.
Sem že pisal. Janez v državnem zboru zboristom odpel zgodovinsko lekcijo, nato pa nesramno zapustil parlament, čeprav so ga prej vsi stratežko mirno poslušali. Levi so imeli pripravljen plan B in na stratežki volilni temi o Palestini zmagali. Pri tem… ...prikaži večem nihče v kampaniji od levih ničesar ni črhnil o migrantih in s tem dregnil v občutljivo zmagovalno temo desničarjev. Skratka premeteno in usodna predvolilna napaka Janše, kar pa je tudi že pravzaprav standard.
Kaj je to stratežko? Nekaj zelo težkega?
Grošlju zagrozili , da bo lahko končal lahko kot Đinđič
SAmi banditi v Svobodi! Banda skorumpirana, zaštrikana z balkansko mafijo... Janković in Golob bosta Izetbegoviču obljubila EU, Dodiku in Vučićču pa avgusta odcepitev od Bosne - zakuhala bosta vojno, da bodo njini posli na varnem.
Ja, zeleni prehod, ukinitev avtomobilov z notranjim zgorevanjem, menjava ogrevanja na drago električno energijo, legalizacija ilegalnih migrantov, ki slabijo Evropo varnostno in socialno, going down, vi svobodnjaki plešite naprej
Vučićeva srbska stranka Svoboda naj bi dobila kar 3 poslance v evropskem parlamentu
Še vedno bolje oni, kot posranci SDS. Njihove uspehe in dosežke smo si že nagledali..Nikoli niso zagovarjali interese državljanov, vedno so podpirali samo glas pravatne stranke SDS in V.Orbana.
Napovedujejo tisti, ki so napovedali zmago naše na evrocirkusu ??
In v prav to glasovanje se je JJ obregnil. Njemu tudi raznolikost glazbe ni po godu, če se ne sliši njegovega glasu..
Si ne morem zamisliti, da me v EU zastopajo Grims, Zver, Tomčeva in podobni bolniki... a se bo treba navadit, žal.
Ne predstavljam se Brankota v svoji značilni opravi z znanim nagovorom..gospe in gospodje..Želel bi to enkrat slišati v angleščini..
Ko bodo na listah novi, sveži, pošteni obrazi, grem spet na volitve. Dokler pa kolobarijo po politiki že 30+ let eni in isti nesposobneži in barabe, do takrat mene ne bo.
Kdor bo volil svobodo, se lahko od nje kar poslovi...V Sloveniji je uničila zdravstvo, gospodarstvo in demokracijo, sedaj želi legalizirati kar vse migrante, da ne bo "težav" mladino pa vreči mamilarjem, pa že tako smo prepojeni s kokainom.... HVALA NE!!!!
ta vlada kljub polenom drzzvnega sds sveta dela. nekatera ministrstva so se malo pocasna. smpak delajo. predvsem pa ne rabimo poslusat agresije in kretenizmov alesa hojsa. pa malega piceka.
dej jakec, strezni se...
Soljatar kaj se delaš neumnega saj poznaš obraz znanega 🐷🐖 Še dobre pizze ni brez prasice.
Res je, dela škodo kot še nihče na svetu. Pol leta je mimo Golob pa zapravlja že proračunske rezerve....Kupna moč nam je padla v povprečju za 10%, upokojencem bistveno bolj, zdravsto je totalno na psu, sedaj so težave tudi v… ...prikaži več Celjski bolnišnici, ne samo v Šempetrski.....Veliko ljudi je resno bolnih, čakalne dobe za okulista, za resne težave, ki ogrožajo vid do 2027 - pod hitro. Čekanje na urgenci je pozimi trajalo tudi 26 ur...Sedaj bo slabše, ker bo tekla "prenova"...saj že teče, rezultatov ni.
Dati glas za levičarje, je enako, kot bi doma zalotili vlomilca in ga za nagrado, ker vas je oropal, peljali še na kavo.