Lahko nekdo Eržena pokliče nazaj na Balkan in mu pove da njegov krasni novi svet ne obstaja v realnosti. Pa kdo bo upošteval priporočila...razen kakšen %, ki se zaveda, da če gre okužen v trgovino okuži še nekoga, ki pa… ...prikaži več bo imel težji potek bolezni. Da maske niso modni dodatek in da nisi frajer, če se upreš in jih ne nosiš vsaj v trgovinah. In še in še...aja pa sem že povedal, da smo še vedno balkanci po obnašanju? No to naj ima v mislih g.antropolog.
Tako se to dela, kot je trenutna vlada napovedala. Ne pa na skrivnih lokacija v okviru oseb, kij je jim to po godu
Poanta te strategije je-da ni strategije. O vsem bo odločal posameznik sam, zato ne potrbujemo skupin na nijz.
Je vseeno precej bolje, kot da skupina na nijz odloči, da se bo izvajalo kup škodljivih ukrepov, tako kot je bilo prej.
te klovni pojma nimajo...pojma...
Dej si tri maske na glavo,10x se cepi in čez zimo se skrij v klet!!!
ne, mi bomo vas zaprli, prej kot sebe...
Lahko nekdo Eržena pokliče nazaj na Balkan in mu pove da njegov krasni novi svet ne obstaja v realnosti. Pa kdo bo upošteval priporočila...razen kakšen %, ki se zaveda, da če gre okužen v trgovino okuži še nekoga, ki pa… ...prikaži več bo imel težji potek bolezni. Da maske niso modni dodatek in da nisi frajer, če se upreš in jih ne nosiš vsaj v trgovinah. In še in še...aja pa sem že povedal, da smo še vedno balkanci po obnašanju? No to naj ima v mislih g.antropolog.