Noben denar ni dan zastonj. Me zanima, kaj je bilo uradno obljubljeno v zameno za to izdatno finančno pomoč, ker če ni bilo nič, je bilo obljubljeno vse. Tako to je, to so pravila igre.
Prav je, da naši državljani dobijo primerne prostore, kateri se lahko posvetijo svoji veri. Samo pomislite, koliko pridnih bosenkih rok je zgradilo številne slovenske ceste, predore, tovarne, stanovanjska naselja, hiše. V bistvu razen brigadirskih časov, so bili oni edini gonilna… ...prikaži več sila gradbenih del v Sloveniji. Potem so jih pa gradbeni tajkuni fajn nategnili. Delali so v sužnjelastniških razmerah.
Od strani izgleda kot sosednja zgradba od Pivovarne Union. Hitro se bomo navadili.
Meni gre pa na jok, ko berem takšne neumnosti sorojaka in kar ne morem verjeti, da živi z mentaliteto časov, ko so še čarovnice sežigali na grmadah.
Kok ti je dal SDS za to da pokažeš do muslimanov strpne ljudi kot grde; agresivne; in nevarne?
Ko smo se globaliziral in odprl svetu pa ni noben jamral ko so na nas izvedli invazijo z McDonalds-i; Spar-i; Eurospin-i; itd Kako žalostno : ((((
Zakaj ne greš rajš Islamsko državo zrušit? Džamija ni nič v primerjavi z Islamsko državo. Ti se igračk bolj bojiš kot tapravih stvari? Mali bogi...
Tak,pa jo imate,raketo namreč.Prvo v Sloveniji in upam,da tudi zadnjo.
Za tele cegle imajo denar,a da bi pomagali svojim vernikom (beguncem)to pa ne.EU bo pokopala dobrota in solidarnost.
Zgradba je grda kocka.Industrijski ditajn modela copy-paste.Arhitekt je bil čist brez znanja in domišljije.
Smo smo, pa ni nič pomagalo, tak ko zdaj ne. ;-\
Tolk grde džamije pa še ne.
Rdeči ste jih prehiteli, ste že dali cvenke, ker rabite glasove na naslednjih murgelskih volitvah.
Noben denar ni dan zastonj. Me zanima, kaj je bilo uradno obljubljeno v zameno za to izdatno finančno pomoč, ker če ni bilo nič, je bilo obljubljeno vse. Tako to je, to so pravila igre.
Motiš se motiš dragi dragec, ta je za tebe ampak samo ................ za na luno ;-)
..tebe pa v tisto belo raketo pa na Venero...ha ha
Prav je, da naši državljani dobijo primerne prostore, kateri se lahko posvetijo svoji veri. Samo pomislite, koliko pridnih bosenkih rok je zgradilo številne slovenske ceste, predore, tovarne, stanovanjska naselja, hiše. V bistvu razen brigadirskih časov, so bili oni edini gonilna… ...prikaži več sila gradbenih del v Sloveniji. Potem so jih pa gradbeni tajkuni fajn nategnili. Delali so v sužnjelastniških razmerah.
Če bi bilo po moje, se tega objekta ne bi zgradilo, pa še vse ostale nekoristne verske objekte bi se podrlo, predvsem katoliške cerkve!