Slovenija
20485 ogledov

Takšne plače prejemajo poslanci državnega zbora

Komentarjev 34
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • leonardo 07:11 26.februar 2025.

Ni kaj, to so pa lepe plače sploh, če pomislimo, da nekaterih niti ne poznamo, ker so tam samo zato, da dvignejo roko kadar jim šef tako ukaže!

• 1657f9890a40beeed90a52aef67a74622fa1b1ee 08:24 26.februar 2025.

5x preplačani za nič dela.

karjola 08:35 26.februar 2025.

To gre vse na račun upokojencev, delavcev, samozaposlenih...

luckyss1 08:18 26.februar 2025.

Članek je nepopoln, da ne rečem lažnjiv...Kje so tu vsi dodatki in olajšave ?! Da ne govorim da je vsak član nekih komisij in delovnih teles, kjer dobijo po 300 evričev sejnine na sejo, kjer mlatijo prazno slamo vsakih par ...prikaži več dni.. https://www.24ur.com/novice/volitve/lepo-je-biti-poslanec-preverite-katere-vse-ugodnosti-jim-pripadajo.html

Garancija 08:22 26.februar 2025.

Spet en prispevek za razpizdenje obubožanih ljudi

Slayer 09:08 26.februar 2025.

Vsi skupaj niso vredni pol pizde slane vode,banda skorumpirana!!!

• leonardo 14:25 26.februar 2025.

Moji starši so se včasih majčkeno bolj kulturno izrazili, je pa enako. Rekli smo: Ti pa niso vr4edni pol fajfe mrzle vode, hahaha.

• crniovcar 07:15 26.februar 2025.

Kaj za take plače je kriv sds smatram za to ,ker ni vložil interpelacije?

Garancija 08:24 26.februar 2025.

Vam je zdaj jasno zakaj ni denarja za povišanje penzij,mvpm

• Naklonsky 08:58 26.februar 2025.

Na račun davkoplačevalcev…kako ge že tista: Bog je najprej sebi ustvaril brado! In sončni kralj se ima za boga, kaj tukaj mi jasno?

• SlavkoKrizman 09:08 26.februar 2025.

Kaj v desni vladi so imeli plače na nivoju čistilke? Prašam za prjatla...

• nada85 13:02 26.februar 2025.

sram jih je lahko vseh devedeset

• Ender3 14:15 26.februar 2025.

Posranci so izbranci ljudstva. Tako se pogosto deklarirajo, ker vedo kdo jih plačuje za njihovo slabo delo..

• Nelaži 10:29 26.februar 2025.

To levo-desno lutkovno gledališče bomo ukinili od njega nobene koristi. Lutkice poslanci se v glavnem ukvarjajo sami s sabo, interpelacije letijo sem in tja, da jim hitreje mine čas. Sprejemajo protiustavne zakone in imajo verjetno tudi oni cenik za glasovanje ...prikaži več tako kot ga je imel zmago plemeniti.

• leonardo 14:27 26.februar 2025.

Kako že rečemo: Iz tvojih ust v božja ušesa. Nič ne bo iz tega čeprav vsi vemo, da tam mešajo samo meglo in drek.

NickMason 09:30 26.februar 2025.

Ubogi so,sploh ne vem kako preživijo s tako plačo,saj ni čudno da nič ne delajo🤣

• Kmodri_ 22:09 26.februar 2025.

Borat je svoj čas jamral, da nima za kavo...ubožci...

• rd2dmk2 09:20 26.februar 2025.

kaj je že rekel borut? je mesec predolg za mojo plačo.eh naj jim bo plača, sam kofe naj plačajo po taki ceni kot jest. in še tole ko gledaš tiste seje odborov, kelnarji letasjo s kavicami, pa sokci pa...... ja ...prikaži več porkaduš a niso na šihtu poslanci ( kelnarje ne štejem )? ma pejte prašat šesokove delavce a jim kdo prinese kavico in sok. tile poslanski požeruhi, bi lahk tako kot običajni delavci imeli kavomate pa plači si kofe po 70 centov za tisit pljunek brozge, tako kot prej omenjeni proletarci.

• sandi76 09:36 26.februar 2025.

Lepo, se mi smilijo s takimi nizkimi plačami. Najbolj jim ploskajo ZUJFovi upokojenci !!

• Ender3 14:09 26.februar 2025.

Ploskamo jim, banda sektaška išče izgovore in argumente v tem da koalicija laže in zavaja.

R_D 12:56 26.februar 2025.

Lepo da milijonarka Musarjeva končno plačuje več dohodnine od povprečnega Slovenca.

• Ender3 14:13 26.februar 2025.

Hebiga eni pa ob dveh dobrih družinskih plačah še sodbe stroške niso sposobni plačat. Na dražbi prodajajo oblačila, ki so še v državni lasti..

• nada85 13:00 26.februar 2025.

naj se vsak pošten politik enkrat zamenja z upokojencem invalidsko upokojenim ker drugače ne bomo šli na volitve

• Ender3 14:44 26.februar 2025.

Všeč mi je kako smo komentatorji enotni in usklajeni pri oceni njihovega dela in bajnih zaslužkih. Lahko začnimo tudi s tem, da jih je preveč in, da nekateri tam kolobarijo med vsako menjavo oblasti. Imajo se za obvezen parlamentarni inventar. ...prikaži več Volilni sistem jim je pisan na kožo in to pridno izkoriščajo tako posamezniki kot stranke. Nekaj bo treba postoriti tudi v tej smeri..

• alojz39 14:11 26.februar 2025.

Kot dir.sem imel veliko večjo plačo pa si z njo nisem mogel privoščiti več kot povprečen avto in skromen dopust, ne kot poslanci nenormalni avti, dopust Maldivi. To ni od plače.

• leonardo 14:31 26.februar 2025.

Dobro si poštudiral, to mi navadni smrtniki že dolgo vemo. Kar pa se z vrečami hodi po denar v Ukrajino, pa je še bistveno več luksuza.

• Kmodri_ 22:05 26.februar 2025.

Hja, kot začetniki bi najprej dobili minimalca. Potem pa glede na uspešnost sprejete zakonodaje v korist državljanov dobivali dodatke! Če bi bila zakonodaja škodljiva bi jim dodatke odvzeli!

uros8 12:31 27.februar 2025.

Sicer je članek nastal pred slabim letom, je pa očitno, da niti NSI niti Sds nista nasprotovali temu. Sektaši so imeli sicer neka svoja nesmiselna dopolnila k temu, ampak so bila zavrnjena. https://www.tax-fin-lex.si/Home/Novica/29544

uros8 12:47 27.februar 2025.

Napačen link sem dodal tekstu.☹

• sam1 13:21 27.februar 2025.

Ne vem,po kakšnem kriteriju jim delijo denar,tako čez ramo bi rekel,da tisti,ki bolj hiti nakladati in mlatiti prazno slamo,dobi nekaj več kot tisti,ki so naučeni le dvigovati roke ob glasovanjih in so udobno zleknjeni na sejah v svoje "fotelje" in ...prikaži več veselo brskajo po internetu in tipkajo po mobijih......

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.