Na vse pretege se trudijo zrušiti vlado...radi bi še bolj uvažali imigrante in spodrinili slovence,temu je treba narediti enkrat za vselej KONEC VOLUHARJEM....!
Ker smrad od ženske je ta Fajonka. Mi pa njo pozivamo,da odstopi iz EU parlamenta,da se v Bruslju razbremenijo težkega zla in sicer za celo Evropo... .
A veš kaj,tudi socialna podpora bi bila boljša, kot metanje denarja v večjem obsegu za prodajo megle oziroma delanje sramote Sloveniji v EU parlamentu.Drugače pa,da mi ne bi zameril preveč...,@omas67.,se ti kje zdraviš?
Za malo "žličko" prahu vas je izvoljenih v DZ, pa ti pod patronatomm starih udbašev miniraš celo ukradeno državo. Denar, denar, denar to se vam mota in privilegije iz davkoplačevalskega denarja. Golazen.
Še ena, ki ni videla nobene prave službe, večno na denarju davkoplačevalcev. Politik brez 10 letnih delovnih izkušenj v gospodarstvu ne bi smel kandidirati za nobeno funkcijo.
Podprem vsako novo vlado, ki bo bila pripravljena odpustiti najmanj polovico javnega sektorja, znižati davke, ukiniti subvencije, ukinjanje financiranje nevladnih organizacij. Kulturnike prisiliti, da se dokažejo na trgu.
Ta je za v umobolnico, na njej je končalo že kar nekaj migrantov in obrezancev ter Albancev, toliko jih ima rada, da popije vse kar ji naščijejo v ta njena umazana usta. Poslabšala je odnose s Srbijo, ker ima pač… ...prikaži večč rada džihadiste in jo džihadisti v rit nabijajo, takim liberalno-čustvenim izrodkom ni pomoči, to je bolezen. Koliko jo plačujejo šiptarji?
Hitro uvozit migrante, dati državljnstvo in da volijo našo lepoto. Malo je toliko sposobnih da vlečejo plačo v Bruslju in še vodijo stranko
Ona dela probono iz ljubezni do svoje Domovine
ja seveda gospa Fajon, na vašo komando bo odstopil....phahaha...
FAJONKA ZAPRI SVOJ KOMUNAJZARSKI GOBEC IN ODJEBI VEN IZ PARLAMENTA, NE SPADAŠ TJA...
vidiš kako si glup saj ni v našem parlamentu
Ta fafajonka albanskih obrezanih je naredila toliko sranja v politiki, da se nas vsaka država izogiba.
Na vse pretege se trudijo zrušiti vlado...radi bi še bolj uvažali imigrante in spodrinili slovence,temu je treba narediti enkrat za vselej KONEC VOLUHARJEM....!
Ker smrad od ženske je ta Fajonka. Mi pa njo pozivamo,da odstopi iz EU parlamenta,da se v Bruslju razbremenijo težkega zla in sicer za celo Evropo... .
kdo mi ???? ti in še 2, na socialni podpori
A veš kaj,tudi socialna podpora bi bila boljša, kot metanje denarja v večjem obsegu za prodajo megle oziroma delanje sramote Sloveniji v EU parlamentu.Drugače pa,da mi ne bi zameril preveč...,@omas67.,se ti kje zdraviš?
točno to sem želel jaz tebe vprašati, ker brez substanc ne moreš biti tak kreten........
Neostik,Stelex,medicinsko razkužilo za roke 48,Ajax za kopalnico,čisto malo ga daš v žilo in ti povem,da prime v minuti,te fino prečisti... .
Jaz pa pozivam Fajonovo naj skoči iz ljubljanskega nebotičnika, direktno na glavo.
je že Janša enkrat skočil pa je Albanska buča ostala cela
Ne maram JJ ampak tale Fajonka je poguba za Slovence. Na grmado s čarovnico
Janše pa ne maraš hahahahaha
Za malo "žličko" prahu vas je izvoljenih v DZ, pa ti pod patronatomm starih udbašev miniraš celo ukradeno državo. Denar, denar, denar to se vam mota in privilegije iz davkoplačevalskega denarja. Golazen.
ta ženska je resno motena...
Ne, ne, točno ve, kaj hoče: denar in oblast. In uničenje naroda.
kuzla zmešana
ne tako govoriti o svoji mami
pejt se podojit k njej
Sanjala svinja o koruzi, Tanja.
ta baba bi bila udurna ,tudi če bi bila v SDS su !
vsi v SDS so ogabni tako, da niti med prvih 100 ne bi prišča po odurnosti
Katera nova vlada??? Ste že dogovorjeni?? Kaj pa volitve???
Še ena, ki ni videla nobene prave službe, večno na denarju davkoplačevalcev. Politik brez 10 letnih delovnih izkušenj v gospodarstvu ne bi smel kandidirati za nobeno funkcijo.
Kaj je narobe s tem osebkom (reči: "s to žensko", bi bilo sramotno za ženske)
ha,ha,ha, "Pozivam Real Madrid, da z menoj sklene 4 letno pogodbo" ali pa bodo nove volitve v upravo kluba. ....uboga slovenija..
Ona je res pravi naslov za komentiranje o kredibilnosti,... haha
Podprem vsako novo vlado, ki bo bila pripravljena odpustiti najmanj polovico javnega sektorja, znižati davke, ukiniti subvencije, ukinjanje financiranje nevladnih organizacij. Kulturnike prisiliti, da se dokažejo na trgu.
BRAVO!
:) fafajonka
fafa kaj
Tovarišica Fajon... začepite! 🤐
Ta je za v umobolnico, na njej je končalo že kar nekaj migrantov in obrezancev ter Albancev, toliko jih ima rada, da popije vse kar ji naščijejo v ta njena umazana usta. Poslabšala je odnose s Srbijo, ker ima pač… ...prikaži večč rada džihadiste in jo džihadisti v rit nabijajo, takim liberalno-čustvenim izrodkom ni pomoči, to je bolezen. Koliko jo plačujejo šiptarji?
Za zlobo ni umobolnice. Res volk v ovčji obliki.