Avto /avto/testi

Test najboljšega avta na svetu: BMW iX3

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    StarMačk 10:48 30.junij 2026.

Za BMW iX3 sem pogledal daleč največ testov, ker je edini električni avto do sedaj, ki je vzbudil vsaj nekaj moje pozornosti. Skupni imenovalec teh testov pa je, da je tovarniško naveden doseg WLTP v praksi dosegljiv. Seveda maksimalni 794 ...prikaži več km le pri mestni vožnji, realnost daljših poti pa je nekje 100 km manj. Realnost polnjenje na 400 kW DC polnilnici je 10 minut za več kot 300 km dodatnega dosega. Za moja merila je odlično narejen tale test: https://www.youtube.com/watch?v=Da_npB2QlZk

• igor0322 07:54 30.junij 2026.

Michelin pnevmatike, na sliki pa.se lepo vidi da ima hankook

pipinerazzurro 08:03 30.junij 2026.

Grd računalnik na kolesih. Vedno bolj pogrešam čase Fiat Multiple.

• sandi76 21:23 30.junij 2026.

Cena 70k ? Kitajci bodo ponudili dva taka avta za isto ceno !

• mitja0992 12:14 30.junij 2026.

V članku se hvalijo Michelinove pnevmatike,na vozilu so pa po slikah sodeč nameščene pnevatike proizvajalca iz Južne Koreje...Vsi mediji nam tako agresivno ponujate e-vozila,da je že smešno in patetično.Trg bo povedal svoje.

• bandit 10:04 01.julij 2026.

To pa res ni BMW iz moje mladosti, se ve kakšen mora biti BMW, Alfa Romeo pa še kak bi se našel, ne pa ta plastik računalniški fantastik

• paulista 13:19 30.junij 2026.

Najboljši avt na svetu....malo morgen.

• graf 06:50 30.junij 2026.

NIKOLI ne bi kupil avta brez armature samo z golim volanom in s sredinskim informacijskim zaslonom : pri Mercedesu tut delajo e avtomobile , pa imajo zelo lepe elektronske armature ki dajo pravi izgled avtomobila , potniki nimajo kaj nucat ...prikaži več vedet za podatke ki se tičejo voznika ...

• Rim 08:48 30.junij 2026.

Najboljši na svetu? Reklama. Veliko sreče pri prodajnih številkah. Jo bodo še kako potrebovali.

• Jernej65 12:08 30.junij 2026.

Postavi se v vrsto, čakal boš najmanj eno leto. To je trenutno eden najbolj zaželenih avtomobilov in bo ena večjih uspešnic naslednja leta.

• AN27 10:16 30.junij 2026.

V tem avtomobilskem razredu je boljši nakup kak BYD, Geely, Leapmotor ali pa Dongfeng. Pa še za to ceno dobiš dva ali pa tri nove.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.