Gledam sliko, pa poslušam komentar sosede, ki ne ve kako je tak poba dobil tako babo. Kaj misli ne vem točno ampak najbrž tako ''ulaufano'' , ksiht pa ni pomemben..... važen je tisti uscan kos mesa, pravi soseda in se… ...prikaži več hudomušno smeji. Pravi pa tudi soseda, da če ne bi bilo ''foušije'' bi bila ena baba in en traktor dovolj za celo vas.....
Vsak naj ima klaj mu paše!! Jaz ženske,ki je menjala toliko partnerjev ne bi imel!! Zelo bi bilo moteče,ko bi na sprehodu za nama kazali z prstom in govorili " z to babo sem tudi jaz spal"!! Mene bolj moti,da… ...prikaži večda je Golob zapustil ženo čeprav ima otroka z posebnimi potrebami!!
Omega....pa si preprican da ze tko zdej ob tvoji tega ne govorijo? Zenska je pač ku zoga...ko jo 1x preluknas jo mores vedno pumpat....sam pač ene se delajo svetnice in kako one tega ne pocnejo, pol ti pa kovinsko postlo… ...prikaži več zlomi ko jo koncno po 500 poskusih in par letih osvajanja spravis v postlo....medtem je pa z vsemi tvojimi kolegi trenirala hahah
Menda še sama več ne zna naštet vseh drvarjev, ki so sekali gaber, kak bo potem to vedel en novinar. No, zdaj ptič ni več 57. ampak 58. po vrsti, kolikor je znano.
Tina Gaber je res eno Drvo. Sej sta z golobnkakom res za skupaj, on možgansko mrtev levičar, ona že rojena s prazno glavo. Res pa oba dobro zaslužita, on z izčrpavanjem države, ona s prostitucijo.
Ah ce bi poznal njegovo bivso zeno, vas nebi nic cudlo, da mu je ta se cist OK in v teh razmerah dokaj neobrabljena napram bivsi zeni....tista tista je pa rada dala...no sej se vedno ;)
Sedaj pa povejte še za njene prijateljice, po mije bi bilo potem precej zanimanja za njih. Ali naj pogledajo po raznih novih Agencijah in novih nevladnikih?
Zanimivo je predvsem to, kdo vse je tekal za njo. Nekaterim bi to pripisal, nekateri pa so s svojim 'okusom' res presenetili. Pustimo zunanjost, mislim na njeno pamet.
Gledam sliko, pa poslušam komentar sosede, ki ne ve kako je tak poba dobil tako babo. Kaj misli ne vem točno ampak najbrž tako ''ulaufano'' , ksiht pa ni pomemben..... važen je tisti uscan kos mesa, pravi soseda in se… ...prikaži več hudomušno smeji. Pravi pa tudi soseda, da če ne bi bilo ''foušije'' bi bila ena baba in en traktor dovolj za celo vas.....
hahaha najboljsa za dober dan
Ni kej dodat
he he, dobra!!!
napišite raje kdo jo ni
Kako je tisti pregovor ; vse je šlo že čez njo, samo vlak ne.
Vsepovsod se je vsedla,samo še na kaktus ne
Garancija, kako pa veš?
Si jih sposojajo kot najstnice cunjice, enkrat ima to ena, enkrat druga oblečeno, oziroma. slečeno...
Kaj a tile deci pa niso kurirji ? Oni imajo lahko 50 bab?
Trenutno govorimo o TEJ , ki nam preko fanta j..e življenja, o fantkih pa kdaj drugič. Prav?
Očitno so jo dobro uhodili, kot planinske čevelje.
Ja,ampak še vsak čevelj je razpadel,vse odvisno kako ga zgoniš. :)
Odvisno, namreč nekatere se držijo pregovora "muca se ne znuca"
Hehehe, pravi moja soseda da če jo uporabljaš vsak dan se obrabi za debelino bukovega lista...
Danes ti plastiki novo naredijo, edino del za razmnoževanje ne znajo, so pa zato nadomestne mame.
Vsak naj ima klaj mu paše!! Jaz ženske,ki je menjala toliko partnerjev ne bi imel!! Zelo bi bilo moteče,ko bi na sprehodu za nama kazali z prstom in govorili " z to babo sem tudi jaz spal"!! Mene bolj moti,da… ...prikaži večda je Golob zapustil ženo čeprav ima otroka z posebnimi potrebami!!
veš kaj je bila žena od golobnjaka.....golobnjaku?
... in si izbral tako mačeho otrokoma.
Omega....pa si preprican da ze tko zdej ob tvoji tega ne govorijo? Zenska je pač ku zoga...ko jo 1x preluknas jo mores vedno pumpat....sam pač ene se delajo svetnice in kako one tega ne pocnejo, pol ti pa kovinsko postlo… ...prikaži več zlomi ko jo koncno po 500 poskusih in par letih osvajanja spravis v postlo....medtem je pa z vsemi tvojimi kolegi trenirala hahah
Menda še sama več ne zna naštet vseh drvarjev, ki so sekali gaber, kak bo potem to vedel en novinar. No, zdaj ptič ni več 57. ampak 58. po vrsti, kolikor je znano.
Nekateri stavijo na rabljeo, preverjeno robo. Pozitivne posledice blagodejno vplivajo tudi na nas državljane, ki pošteno delamo za preživetje.
Tina Gaber je res eno Drvo. Sej sta z golobnkakom res za skupaj, on možgansko mrtev levičar, ona že rojena s prazno glavo. Res pa oba dobro zaslužita, on z izčrpavanjem države, ona s prostitucijo.
Ja n......o pa mi!
Lažje bo če nastejete par tistih s katerimi ni bila.
Povozil jo je lahko vsak, ki je plačal...
dobro brez tezav se jo je tud zastojn...res ne zastopm tistih, ki so ji plačval!
Porkaš, sploh nismo vedeli. Fantje, se bo treba v roke prijet, da ne naletimo na take, kot je ta.
kako lahko sploh zaupaš človeku, ki je v zvezi s tako zgonjeno lajdro kot je Tina Gaber?
Problem je, da ne ve. Filtrirane informacije.
Ah ce bi poznal njegovo bivso zeno, vas nebi nic cudlo, da mu je ta se cist OK in v teh razmerah dokaj neobrabljena napram bivsi zeni....tista tista je pa rada dala...no sej se vedno ;)
Raje povejte s kom ni bila!? Itak samo hoče pozornost ampak rada pa razdaja in ponuja svoje preklasto suho telo v uporabo za moške potrebe!
Golobček, je rekel pa so jo vsi drugi na moj račun!
Sedaj pa povejte še za njene prijateljice, po mije bi bilo potem precej zanimanja za njih. Ali naj pogledajo po raznih novih Agencijah in novih nevladnikih?
Dalmatinci rečejo ''svi su je vukli i natezali...''
Samovšečne riti!!! Skupek narcisoidov!!!
Ni bla sponzoruša samo v Sloveniji, delovala je tudi v Dubaju ZAR, za par ceglov na noč??
Zanimivo je predvsem to, kdo vse je tekal za njo. Nekaterim bi to pripisal, nekateri pa so s svojim 'okusom' res presenetili. Pustimo zunanjost, mislim na njeno pamet.
Morda ni najlepeša, brihtna pa je sigurno.