Magazin /magazin/vip
59922 ogledov

Tina Gaber pokazala, kam je za praznike peljala fanta

Komentarjev 46
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    metod7 19:57 01.maj 2024.

Slovenci sedaj imamo Horsyface-upgraded. Do sedaj je to bila Eva Irgl...

• Grof 08:22 02.maj 2024.

Cena križarjenja je ovisna katero kabino je izbrala, sam pa mislim da so soslovenceljni zavzeli s splakami kar hodnik, piki Robi se je stisnil k Oriani, Tina pa k Denisu, to je to

• sam1 11:01 02.maj 2024.

Macho ali machafit ????

luckyss1 08:02 01.maj 2024.

V bistvu ste smešni, ko bi radi bili duhoviti...Morda bi morali poskusiti raje v branži ročnih kot možganskih spretnosti..Npr. pobiranje kumaric ali krompirja..

torolino 20:10 01.maj 2024.

Ekipa jih je šla pobirati v sredozemlje, tam je sedaj sezona..

• Plavi-mil 08:06 03.maj 2024.

S tem je pokazal, koliko mu je do države, prvi človek v državi na križarjenju z balkanskimi komiki, ne pa na DRŽAVNIH praznikih, kjer bi mu moralo biti mesto, narod STREZNI SE.

• jakec1575 17:31 01.maj 2024.

jansa za prvi maj tudi hodi na dopust in to brez zene in otrok na golf. kot pravi desnicarski oce, domoljub. k bozotu in na mauritius

• Ender3 15:04 01.maj 2024.

In o čem bi sektaški mediji pisali in troli komentirali, če ne bi bilo Goloba kot njigovo dodano vrednost..Morda mu delajo celo reklamo, ker zagovarjajo svobodo govora..Bog ne daj, da bi se to pisalo in dogajalo njihovemu mastermaindu..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.