Šport
13 ogledov

''Tina je ogorčena in razočarana''

Komentarjev 81
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • macola 10:11 15.december 2016.

PODPIS! :-)

• Zmago 11:33 16.december 2016.

In kdo si ti, da pišeš v množini ?

• OF 20:43 14.december 2016.

Točno tako. ko jo jeb****

• e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 20:44 14.december 2016.

SZS se je zmislila tole piz...jo,samo,da Tini nagaja?Ne ga srat,makaronar je lepo pri eni izjavi rekel,da je bla e-pošta namenjena samo enemu funkcionarju in naj ne bi prišlo v javnost o zahtevi SDS-ovske smučarke,ampak so ns SZS zadevo obelodanili in ...prikaži več tako,kot je nekdo pred menoj napisal:Tina ko te jebe?

• izRODEk 23:44 14.december 2016.

Od kar poznam Masija, ta izsiljuje, grozi in zaničuje vse, ki se z njm ne strinjajo. Zakaj ni Tine pred leti odpeljal v Italijo? Ker bi ju tam nagnali prvi trening, tu pa lahko serje po vseh in vsakemu?<br ...prikaži več />Zakaj se ta dva kapitalista ne zaneseta na denar, ki bi ga izposlovala na trgu sama? V reprezentanci veljajo pravila in veljajo za vse. Če jima kaj ni prav, lahko tudi gresta.Vso spoštovanje do njunih uspehov ampak izsiljevanju je potrebno narediti konec.Tina - adijo. Sama si si zasrala svoj odhod. Pardon, Masi ti ga je.

• zdrej 23:54 14.december 2016.

Sicer je to neka izjema. Pa me zanima če nista vredna izjeme, ker sta dosegla ogromno v slovenski smučariji. A je tak problem zbrati vse dotične na sestanek, pa jih vprašati, če lahko naredijo kot SZS izjemo za tino in ...prikaži več jo prijavijo na tekmo. Realnih možnosti glede na povedano in zgodovino več nekako nima, da bi posegla v boj za medalje. Jaz osebno bi tudi bil jezen, če mi ne bi toliko šli na roko, da odpeljem zadnjih par voženj. Sicer pa kaj je pa slovenska reprezentaca v tem taistem času dosegla oz. njen preostanek, ko je Tina nizala uspeh za uspehom? To dogajanje govori o veliki nesposobnosti določenih ljudi v smučariji in ni dobro za to panogo!!! In to že drugič!!

• mirac 22:12 17.december 2016.

Pa dobro, a bo že konec temu nakladanju. Že 2 leti ne smuča, naj se samo zapelje po strmini, tako kot so ostali, ki so končali pred njo, naredili. Nikoli prej se ni govorilo, koliko je kdo od njih pokasiral ...prikaži več (ali pa tudi ne) za zadnjo vožnjo, pa so bili tudi veliki smučarji: Križaj, Strel, Pretnar, Dovžan ... Pa saj je od nagrad v vsem času smučanja menda kaj prihranila za čase, ko ne bo več smučala... Pa tudi mlada je še, da bi ne mogla še kaj počet v življenju.

• sennseth 21:11 14.december 2016.

Prav smilite se mi skoraj vsi tukaj spodaj, da ne boste vsi preč pršli od faušije !Bogi, bogi !

• macola 21:43 14.december 2016.

#križar...ti sigurno NE....kreten!

• macola 21:50 14.december 2016.

#križar, #mihaMB, #of....in vsi, ki imate medijsko oprano pest riža v glavi....ste vredni pomilovanja! Ko bo svet pisal in govoril o vaših dosežkih, potem se pa javite in pametujte.... O sponzorskih zadevah, pa tako ali tako pojma nimate. Tipični "fauš ...prikaži več slovenceljni" ali "šank-intelektualci"....

• drejca1 22:02 14.december 2016.

Eh ja...kako je treba vse uničit !A ne bi bilo lepo , ko bi Tina smučala, zraven pa organizirala en velik dobrodelni koncert, prepričana sem , da bi nastopili vsi, ki bi jih povabila....zraven bi podarila nekaj opreme , ...prikaži več ki bi se licitirala....Ful bo domačih in tujih ljudi prisotnih...veliko denarja bi se nabralo, ki bi ga podarila...veličastno slovo bi bilo.Tako pa..samo sranje !

• Zmago 07:54 15.december 2016.

Podpis !

• f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 08:00 15.december 2016.

Nekaj takega čaka Prevce

• Zmago 08:33 15.december 2016.

Se vidi, da nisi bil v vojski, kjer bi te malo pameti naučili.To je bil standardni odgovor, če ti je kdo rekel: "Ko te j*be !""Ko" je pa seveda zelo slovensko za vas Faki busance !!

• goldfinger 08:33 15.december 2016.

Verjamem da ona ni zahtevala teh 90000Evrov, če pa je pa ni lepo. Če sam želiš in častiš navijače jim to pač moraš dati. Sprašujemo se, če ta nastop ne pomeni nič za uvrstitev zakaj bi sploh moral biti če ...prikaži več se mora plačati. Povem vam jaz sem rad da je Tina zmagovala. Das je pa veliko naredila za Slovenijo ? Ja je. Samo kaj kje se to izmeri, kaj imajo od tega ljudje zgarani od minimalca. To bi morala biti tema. Samo iger ni več dovolj, še kruha

• Zmago 08:38 15.december 2016.

Maš pa pravi nick. A si iz vrst "izvoljenega ljudstva" ??..........

• glicinija 08:39 15.december 2016.

zdaj sem prepričan, da peščica ljudi stalno piše komentarje na MMC, seveda po naričilu.

• glicinija 08:39 15.december 2016.

pri vas pa smučanje ni tako popularno kot v SLO

• Zmago 08:48 15.december 2016.

Škoda sveče !!! Daj razloži, kako lahko človek nekaj izgubi, česar nikoli ni imel !!

• maresem 19:09 14.december 2016.

Le kdo naj v tej fuknjeni državi še komu verjame.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.