Magazin /magazin/vip
131 ogledov

Tinkara Kovač se Caprisu ne bo opravičila

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • iko 13:00 15.junij 2015.

    Ta je dobra, nisem vedel, da štirje klicaji na koncu stavka kažejo na vprašanje in ne na trditev,kot ponavadi ji je zbežalo zdaj pa besede obrača in išče izhod in opravičilo. Za kaj pa bi se oni morali tebi ...prikaži več opravičiti, do zdaj nisi špilov nikjer imela razen po nekih zvezah, zdaj te pa radijci niti vrteli ne bodo, ker s takimi fouš glasbeniki in ljudmi nihče noče posla imet.Pa še eno vprašanje v tvojem stilu za konec: Uživaj !!?!!!

  • peromornar 14:10 15.junij 2015.

    Naša Tinkica je postala malce preveč egocentrična. Vprašal bi jo, kako da njen komad od Evrovizije 2014 še naprej guslajo po radio postajah (osebno sem ga že pošteno sit) a nič novega ne sproducira?. Postajce ne delajo nič zastonj, kdo ...prikaži več je prispeval da se ta njena flavta non-stop sliši? Torej Kovačeva , uporabljaj usta za petje namesto za nakladanje!

  • iko 14:19 15.junij 2015.

    Nemogoče, tudi Slavko Ivančič je ob Zmelkow potrdil, da ima radio prav, Kovačeva Tinkara, vaše trditve in laži kar padajo. Niste kredibilni, zamerili ste se večini poslušalcev, radii se vas bodo izogibali ( razen tisti sponzorirani ), tuji glasbeni kolegi ...prikaži več po napisanem itak in zdaj še grand finale: nastopajoče posredno obtožujete, da so vam lagali in se kot bojazljivci zdaj sprenevedajo. Draga duša, good luck !!!

  • marabunta 13:52 15.junij 2015.

    in v čem je sedaj problem??...nekateri glasbeniki so pač igrali zastonj, drugi so mogoče zahtevali povračilo kakšnih stroškov, če so se vsi strinjali z dogovorjenim, res ni potrebe za vmešavanje outsiderjev ...... koncert ni bil mišljen kot dobrodelni, so pa ...prikaži veča res na koncu nekaj prispevali za zdravstveni dom. Vsi zadovoljni ??? Potem nehajte mešat drek in mislimo na naslednji koncert

  • 4krogci 18:53 15.junij 2015.

    Sepravi nekateri so se dogovoril za honorar, drugi (neuveljavljeni glasbeniki in ONA) so pa zastojn igral. Sepravi ma slabega meneđerja! Radio se je dogovora držal, tko da ni nič kriv pri vsemu temu.

  • Mitja Čehovin 13:49 15.junij 2015.

    IZJAVA ZA JAVNOST - Slavko Ivančić:V petek se je v kopru odvil pravi primorski glasbeni praznik in vesel sem, da sem se ga tudi tokrat udelezil. Vectisocglava mnozica je bila nas 5 clan benda. Zato se mi zdi ...prikaži več skoda, da se na taksna prijetna druzenja mece slabo luc z negativnimi in nepotrebnimi komentarji. Sam lahko povem, da sem se z Radiem Capris dogovoril za honorar in ga tudi prejel... Glasbeni pozdrav, Slavko Ivančić

  • zoro.bobi 14:31 15.junij 2015.

    Očitno radio igra dvojno igro. Za ene to za druge nič. Kot na prazniku dela s sindikati. Višji rang čevapčiče, mala raja pa golaž z kitami.

  • patrijarh 14:37 15.junij 2015.

    A je to pevaljka.

  • jakec1575 15:53 15.junij 2015.

    V konkretni primer se ne spuscam. Sta pa dva momenta. Prvi, da če ti nekdo večkrat ponudi brezplačni nastop, se vprašaš kako dober si. Drugi moment. Ponujanje brezplačnih nastopov glasbenikom je pod nivojem. Od avtorskih in diskografije ne morejo več ...prikaži več živet in nastop je še edini kruh. Radiji radi mislijo, da glasbeniki dobijo dovolj od vrtenja njihove glasbe, hkrati bi pa sazasu radi plačali cimmanj. Na sazasu je 90 zaposlenih, ki bi radi kar najvec zadržali zase in iscejo vsak dan inovativne pristope. Cena za poustvarjalce je zaradi lakomnosti previsoka in unicuje produkcije in glasbeno zanesenjakarstvo. Skratka, polomija. Če ti glasbenik ni vsec, ga ne vabi. Če ja, ga plačaj, sazas naj vpelje realno meroslovje, Radiji pa naj spet zacnejo vrteti kvalitetno slovensko produkcijo poleg tuje. Problem slovenske glasbene scene je, da od nje zeli ziveti ogromno neglasbenikov in netalentiranih glasbenikov.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:58 15.junij 2015.

    Jz bi z veseljem en dan v leto namenil pomoči potrebnim zastonj. Od enga dneva tud njih ne bi smel pobrat. Edino kar je problematično je to da so bili povabljeni kot kaže pod različnimi pogoji..eni z plačilom drugim brez. To res ni fer.

  • gornik 22:26 15.junij 2015.

    Čefurska posla, bodo za drugič vedeli.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.