Magazin > VIP
131 ogledov

Tinkara Kovač se Caprisu ne bo opravičila

tinkara kovač mediaspeed
Pevka Tinkara Kovač nam je povedala, da se radiu Capris ne misli opravičevati in meni, da so oni njej dolžni opravičilo za takšen odnos.

Tinkara Kovač je pred dnevi na svojem Facebook profilu objavila status, kjer se je spraševala, če je pravično, da so Parni Valjak na velikem koncertu Radia Capris dobili 12 tisoč evrov, njo pa so za nastop na tem istem koncertu povabili brez plačila.

tinkara kovač | Avtor: Facebook Facebook
Za Žurnal24 je povedala, da je objavo umaknila, ker je bil nivo komentarjev preveč nizek. Ko smo jo vprašali, če ve, kako so bili plačani drugi slovenski izvajalci, je povedala: "Določeni glasbeniki so rekli, da so bili zastonj, ko pa sem to objavila, so mi ti isti glasbeniki rekli, da niso bili zastonj. Eni so rekli, da so bili absolutno zastonj, eni da niso bili zastonj. Več zgodb je.“

Pevka pravi, da upa, da se bo stvari prišlo do dna in da je zadovoljna, da so se ljudje, ki ji sledijo na stvar tako odzvali: "Vprašala sem, kar me je zanimalo in da se nekaj čudnega dogaja. Ljudje so se začeli o tem spraševati in mogoče se bo na to temo kaj spremenilo. Jaz upam, da se bo.“

Se bo Tinkara opravičila radiu Capris? "Mislim, da se morajo oni meni opravičiti ali glasbenikom, od katerih pričakujejo v zameno za to, da se jih predvaja, za njih igra zastonj. Jaz se nimam kaj opravičevati,“ je pevka povedala za naš medij.

Komentarjev 11
  • gornik 22:26 15.junij 2015.

    Čefurska posla, bodo za drugič vedeli.

  • 4krogci 18:53 15.junij 2015.

    Sepravi nekateri so se dogovoril za honorar, drugi (neuveljavljeni glasbeniki in ONA) so pa zastojn igral. Sepravi ma slabega meneđerja! Radio se je dogovora držal, tko da ni nič kriv pri vsemu temu.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:58 15.junij 2015.

    Jz bi z veseljem en dan v leto namenil pomoči potrebnim zastonj. Od enga dneva tud njih ne bi smel pobrat. Edino kar je problematično je to da so bili povabljeni kot kaže pod različnimi pogoji..eni z plačilom drugim brez. To res ni fer.