Lepo vas prosim,kako lahko sploh nekdo predlaga,da bi se cesta imenovala po Argentinskem belčku,ki je v Slovenijo prišel izključno zarad grabljenja premoženja in delat usluge RKC!Če semora preimenovat naj se v LOJZETA SLAKA-LEGENDE!!
Mogoče je bilo tebi bolje. Meni in še mnogo drugim, ki jih poznam je bilo takrat definitivno slabše. Je pa res, da nekaterim sedaj ni všeč, da je treba za svojo blaginjo tudi delat.
stoji ljubljanski BTC , 900 hektarov gozdov, vendar Tita vseeno spoštujem, trudil se ja za malega človega. Vsi »strokovnjaki«, ki danes tako vehamentno govorijo proti njemu, so se šolali (brezplačno) na univerzah Titove Jugoslavija. Če Tita ne bi bilo, bi… ...prikaži več še danes pobirali krompir na beraških kmetijah svojih staršev ali pra-staršev.
Kaj pa zdaj, je pač ne bo in nobene škode
Ustavno sodišče je NEUSTAVNO ! pa še to, v bivši SFR Jugoslaviji, komunzma sploh ni bilo, amapk je bil socijalizem bumbarji !
Bravo ustavni sodniki! Moder korak k narodni spravi.
Neustavna je le tudi tvoja neizmerna debilnost. Predlagam, da si narediš mini kip tita, se natakneš na njega, ter ga nosiš v sebi.
Če imamo titovo cesto(fuj) smo še vedno v komunizmu(2xfuj)
Lepo vas prosim,kako lahko sploh nekdo predlaga,da bi se cesta imenovala po Argentinskem belčku,ki je v Slovenijo prišel izključno zarad grabljenja premoženja in delat usluge RKC!Če semora preimenovat naj se v LOJZETA SLAKA-LEGENDE!!
saj ni za verjet, da je folk tako butast...Bajukova cesta??????
Danes je bil težak dan za ....... Prejel je dve klofuti. Le katera ga bolj boli?
hmmm... kaj vse je pisal Ivan Janša v svojem pamfletu Pot v Jajce... nič slabega čez komunicem in socializem!
jaz.sem.za.titovo.cesto.če.je.sodišče.toliko.proti.titoti..naj.potem.vrnejo.kar.je.on.naredu.samo.en.primir.dam.je.nova.gorica.ni.treba.biti.dvoličneš.tito.je.pač.zgodovina.in.te.nebo.nobeno.sodišče.preprečilo
Mogoče je bilo tebi bolje. Meni in še mnogo drugim, ki jih poznam je bilo takrat definitivno slabše. Je pa res, da nekaterim sedaj ni všeč, da je treba za svojo blaginjo tudi delat.
NE RAZUMEM PRIVATA IN KRIŽARJA.NA ENIH STRANEH PLJUVATA ČEZ VSE KAR NI SLOVENSKO(NAJVEČ ČEZ SRBE)NA DRUGIH PA VSE TO HVALITA????
Govna domobranska !. Tito nam je dal državo, ponos, delo, varen dom, dal nam je to, kar si vsak pošten človek želi in zasluži.
tito.je.nekaj.napravu.naši.so.pa.pokrali.pod.njim.so.imeli.usi.delo.kaj.je.danes.usak.pameten.viditito.je.napravu.tovarne.naši.so.pa.use.uničli.če.njeganebi.bilo.tudi.nove.gorice.nebi.bilo.in.še.marsikaj.bi.se.še.lahko.naštevalo
Marjan Valič@Vidim,da te pika yebe??
Meni Tito ni dal ničesar, kvečjemu vzel mi je marsikaj.
ggggg,in kaj ti je vzel????
stoji ljubljanski BTC , 900 hektarov gozdov, vendar Tita vseeno spoštujem, trudil se ja za malega človega. Vsi »strokovnjaki«, ki danes tako vehamentno govorijo proti njemu, so se šolali (brezplačno) na univerzah Titove Jugoslavija. Če Tita ne bi bilo, bi… ...prikaži več še danes pobirali krompir na beraških kmetijah svojih staršev ali pra-staršev.
kaj ko bi najprej ceste zgradili take da se jim lahko reče ceste pol pa bi jih šli poimenovati.
vidim, pamet...