Avto /avto/avto-nasveti
15350 ogledov

Pri nas: Z avtom se je čelno zaletel, okrivil cesto in zmagal na sodišču

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • BenX 09:57 23.november 2024.

Super... Zdaj bo povsod omejitev 20 km/h. Je pa res, da če se nekje na cesti nekaj dela, to mora biti tudi popravljeno in dokončano! Bolj bi bilo zanimivo vedeti, zakaj je bila cesta v tanken stanju in kdo je ...prikaži več to dopustil - ta naj krije stroške. Meni to deluje kot delo na cestišču, nekdo je moral odločiti, da se asfalta postruga. Ne more se to delat in potem tako pustit! Sploh za enosledna vozila je to odlična past.

• atamama 08:34 23.november 2024.

Pravilno, neprilagojena hitrost sem dobil desetletje nazaj od policista, ki ni hotel s prstom potegniti po asfaltu, da bi se prepričal da je polito olje. 4 leta dokazovanja da nisem kriv ampak sodnica napotila na civilno tožbo proti upravljalcu ceste ...prikaži več za odškodnino, njemu nič kazni.. Torej imel sem prav ampak sodišče pravi da mi to nič ne pomaga. Kot na napis na na grobniku, tu leži Franc, imel je prednost.....

metod7 10:05 23.november 2024.

Vrana vrani oči ne izkljuje. Kurbe na položajih se vedno ščitijo. Zato pa so tam, kjer so. Pravica in morala nista njihovi vrlini.

luckyss1 17:41 23.november 2024.

"Iz obrazložitve sodbe je razvidno še, da se je na istem odseku istega dne zgodila še ena prometna nesreča".....Verjetno je to pripomoglo k ustrezni sodbi

PomisliNaSonce 14:57 23.november 2024.

Mnogo cest po Sloveniji ni vredno, da se jim reče cesta. Ogrožanje splošne varnosti in motenje zasebne posesti se dogaja praktično na vsakem kilometru, in to večkrat...a ker nam vlada podjetje izbrancev in ne država vseh, se lahko protožiš zgolj ...prikaži več samemu sebi. Od pristojnih uradnih odgovorov z razlogom ne dobiš!

• sam1 15:43 23.november 2024.

Odvisno,kdo je sedel za volanom. Poznam odsek ceste,kjer se je zgodilo ogromno težjih in lažjih prometnih nesreč, pa je s tožbo uspel le en zdravnik,vsi drugi so trpeli škodo sami oziroma so koristili kasko zavarovanje.....

• bandit 17:23 23.november 2024.

Kaj po gozdnih makadamskih cestah, ki jih ne poznate vozite tudi 60 ali 80 km/h?

• Kmodri_ 21:31 23.november 2024.

Pravna država le deluje, a prepočasi!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.