Ko da so jo oblikoval za v gajbo od krompirja....lepotica dalec od tega....pa naj si bo to nekoc ali danes.....je pa res da je iskana greha vredna....k je vedno dala brez kompliciranja.
Pozdravljeni, moje ime je Kristene Bella, stara sem 60 let in trenutno sem bolna. Glede na svojo starost in trenutno zdravstveno stanje bi rada donirala 320.000 € za svojo nepremičnino. Imam veliko vsoto, ki bi vam jo rad dal na… ...prikaži večna razpolago z donacijo, da bi vam omogočila izvajanje del dobre volje.
Če ste zainteresirani, mi pišite na moj e-mail: kristenebella@gmail.com
Daj @pecnik najprej se odloč al si baba al si dec al pa mogoče kar dvocevnik!? No, to zadnje je najverjetneje, zato svojo donacijo serviraj portalom z ustrezno vsebino!
Dober, da ne bomo več poslušali posiljenega smeha, drugega kot branje vremena na pol ure tko al tko ni bilo od nje.
Lepotica??? Dejte mal bolje pogledat fotko...
No, no pred leti je po anketah veljala za najbolj iskano greha vredno bejbo.
Ko da so jo oblikoval za v gajbo od krompirja....lepotica dalec od tega....pa naj si bo to nekoc ali danes.....je pa res da je iskana greha vredna....k je vedno dala brez kompliciranja.
Zadnje čase so mediji polni Morelove. Le s čim si je to zaslužila..?
en je odsel, drug j eprsu...vmes jih blo pa vsaj sto.....ze njena mama dostkrat rece, da na druzinska kosila vsakic druzga prpelje!
Prodajala se bo za manjši denar. Še vreme na pop naj neha brat
Dolg je zdržala...
Jaz sem po slovesu od Monike, šel gobe nabirat. Super je bilo in bo še.
Pozdravljeni, moje ime je Kristene Bella, stara sem 60 let in trenutno sem bolna. Glede na svojo starost in trenutno zdravstveno stanje bi rada donirala 320.000 € za svojo nepremičnino. Imam veliko vsoto, ki bi vam jo rad dal na… ...prikaži večna razpolago z donacijo, da bi vam omogočila izvajanje del dobre volje. Če ste zainteresirani, mi pišite na moj e-mail: kristenebella@gmail.com
Ejga kr Žurnalu nakaž, dakončno odpusti "novinarje" tipa Ir. K.!
Daj @pecnik najprej se odloč al si baba al si dec al pa mogoče kar dvocevnik!? No, to zadnje je najverjetneje, zato svojo donacijo serviraj portalom z ustrezno vsebino!