Magazin > VIP
41751 ogledov

Zdaj je jasno: Jana Morelj razkrila, kaj bo počela po slovesu od Avdića

jana morelj radio 1
Končno znano, kaj bo počela sedaj.

V ponedeljek je odjeknila vest, da Jana Morelj po 13 letih zapušča Denis Avdić Show. "To je moj zadnji teden v Denis Avdić Showu in v petek je moj zadnji show. Prihodnji teden gre hči Mia v šolo, v prvi razred. Rada bi ji dala še več mame, rada bi se zbujala z njo, rada bi jo vozila v šolo, rada bi se učila z njo. Rada bi imela pri tem veliko več energije, kot jo imam zdaj. In ta jutranji urnik mogoče najbolj ne paše v to zgodbo. In čeprav imam družino, ki se ji reče Mia, imam na radiu še eno družino. In tega ne bi želela menjati, ampak tako življenje nanese. Ostajam pa na Radiu 1, tako, da bo malo lažje," je razkrila Jana, ki poudarja, da je to odločitev za slovo zelo težko sprejela.

Sedaj je znano, kje bo lepotica nadaljevala kariero. Na Radiu 1 bo vodila podkast Backstage z Jano Morelj, v katerem se bo pogovarjala z glasbeniki in ljudmi, ki delajo v ozadju glasbene industrije. 

Se je pa avgusta o Jani pisalo tudi zaradi njenega ljubezenskega življenja. Simpatična vremenarka že dolgo časa ni več v zvezi z Markom Žumrom Fogyjem, znanim ljubljanskim skejterjem in DJ-jem. Jana in Marko sta se leta 2016 spoznala na koncertu legendarnih Nietov, saj si delita enak okus za glasbo, leta 2018 pa je ljubezen okronalo rojstvo hčerke Mie. Jana je že nekaj časa srečna z novim partnerjem, ki ga ne skriva več. Gre za fotografa, snemalca in gorskega kolesarja Marka Vidmarja. Oba pa sta na družbenih omrežjih že objavila skupne poletne dogodivščine. 

 

Komentarjev 11
  • miha.z 19:48 30.avgust 2024.

    Dolg je zdržala...

  • 4krogci 19:15 30.avgust 2024.

    en je odsel, drug j eprsu...vmes jih blo pa vsaj sto.....ze njena mama dostkrat rece, da na druzinska kosila vsakic druzga prpelje!

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 18:13 30.avgust 2024.

    Prodajala se bo za manjši denar. Še vreme na pop naj neha brat