jah, glej janez, sami ste se zaceli z vsem drugim ukvarjat, samo z epidemijo ne, kako vam naj narod verjame, da ne boste pod tepihom dalje poceli isto? dokazali ste, da vam je treba skoz gledat pod prste. s povecevalnim… ...prikaži več steklom. in to bomo poceli se naprej.
glede nato, da ste zlizani z jenkiji , dej jih vprašat oz, dejte povedat, kdo je to sranje izumil ... tega odgovora seveda ne bo, ker zadaj je samo biznis ... vsak opravek z američanom je lahko samo biznis ...… ...prikaži več ne vem , če je še kaj drugega možno, naj mi kdo pove
Janša že odkriva kdo je kradel in kdo goljufal 27 let, sedaj pa fajonka že prosi, da bodo podprli vse, kar bo predlagal, samo če jim oprosti kazni ....hahahahahaha
Tudi tisti pridete na vrsto, ki tukaj tako veselo nabijate po njem.
Janša, to bi bilo absolutno najboljše za SLO, vendar tega komunisti ne zastopijo. V njihovem DNK zapisu, je aneks, da takoj ko slišijo besedo " JANŠA", začnejo delat pizdarije.
Rdeči dosje Janeza Janše: Ko je sovrstnike razganjalo od hormonov, je kot 17-letnik vstopil v partijo.............https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/5eaa8edb730a3/pohod-janse-od-ekstremnega-levicarja-do-ekstremnega-desnicarja
Dej povej kaj je ta albanec natedil za Slovenijo? Prvo je seb in svojim ritolizinikom dvignil plače na maximum , uničil vse dokaze v arhivih sove, ki govorijo kak lopov v resnici je in šploh največja bedadija preimenovat letališča ,… ...prikaži več ki tud približno niso nič pametnega nardil za Slovenijo. Who the f.... is Joze Pučnik???? Bolj debilen ime niso mogli dat
Komunisti so dali vsem sluzbo, zastonj zdravstvo in solanje, vsi so hodil na morje, vaš albanec nas ma pa zaprte že dva meseca v lastnem domu, brez zdravstva in sole. Kaj vam se ni jasno????
jah, glej janez, sami ste se zaceli z vsem drugim ukvarjat, samo z epidemijo ne, kako vam naj narod verjame, da ne boste pod tepihom dalje poceli isto? dokazali ste, da vam je treba skoz gledat pod prste. s povecevalnim… ...prikaži več steklom. in to bomo poceli se naprej.
Zdrahe lahko počakajo?!? In to pravi največji zdrahar v Sloveniji! Saj ne bo zdržal niti pol dne!
Zanima me, ali karantena velja tudi za ...
glede nato, da ste zlizani z jenkiji , dej jih vprašat oz, dejte povedat, kdo je to sranje izumil ... tega odgovora seveda ne bo, ker zadaj je samo biznis ... vsak opravek z američanom je lahko samo biznis ...… ...prikaži več ne vem , če je še kaj drugega možno, naj mi kdo pove
A mi lah en pove kaj se zdrahe?
Janša že odkriva kdo je kradel in kdo goljufal 27 let, sedaj pa fajonka že prosi, da bodo podprli vse, kar bo predlagal, samo če jim oprosti kazni ....hahahahahaha Tudi tisti pridete na vrsto, ki tukaj tako veselo nabijate po njem.
Janša, to bi bilo absolutno najboljše za SLO, vendar tega komunisti ne zastopijo. V njihovem DNK zapisu, je aneks, da takoj ko slišijo besedo " JANŠA", začnejo delat pizdarije.
ma čist se jim zmeša
Rdeči dosje Janeza Janše: Ko je sovrstnike razganjalo od hormonov, je kot 17-letnik vstopil v partijo.............https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/5eaa8edb730a3/pohod-janse-od-ekstremnega-levicarja-do-ekstremnega-desnicarja
leon grem stavt da si bil isto komunist ..pa ne pljuvaj po svoji partiji kaj ste jih pa sprejeli
abraham5.....Jaz sem še danes prvoborec .
a maš partizansko pokojnino..taki so mi najboljši prvoborci k so odšli kao k partizanom so bli stari 6 let...jokam od smeha
če si res prvoborec mi je žal da živiš..take bi bilo treba v dachau
abraham5 ...vzemi kakšno tabletko ,da te kap ne zadene ! hahahaha
ma sej veš a niste meli v osebnem priboru v hosti tablete s cienkalijem ..pa si jo pozabil vzeti ..a ti jo pridem dat..tko na prijateljski bazi🤣🤣
@ leone- Resnični borci so žal že od 45 na britofih... al pa še prej.. Vse ostalo je privesek iz zaledja...
pa prisesanci na državne jasli
abraham5: prisesanci so tudi JJ, Hojs, ......
pa šarec..pa fajonka pa mesec
Fajonka na evropsko korito, kar vas malo bolj boli
Edini še živ komunist v Sloveniji je Janez Janša. On je obiskoval politično šolo v Kumrovcu!
oh no..pa kučan pa sjenka ..pa še kdo od stricev iz ozadja bi se našel..pa še ostalih 70 procentov nad 50 let tud
Ivekovi aktivisti imajo zdrahe v genih, za njih cepiva ni, morda kakšna splošna deratizacija.
Sin albanskega oceta , lopova in prevaranta
Levaki, bedniki nabijate v 3bedne..
Najlazje na druge kazat s prstom da zakrijes resnico
Kakorkoli že "zdrahe ne morejo počakati". Levaki bi umrli od čakanja, sistem bi se jim podrl. Charlie Brown bo vse uredil.
največji krivec za politično zdraharstvo je komunizem in levica
Komunist na čelu SDS.
@abra - in to že vse od 41 naprej...
Dej povej kaj je ta albanec natedil za Slovenijo? Prvo je seb in svojim ritolizinikom dvignil plače na maximum , uničil vse dokaze v arhivih sove, ki govorijo kak lopov v resnici je in šploh največja bedadija preimenovat letališča ,… ...prikaži več ki tud približno niso nič pametnega nardil za Slovenijo. Who the f.... is Joze Pučnik???? Bolj debilen ime niso mogli dat
ja kaj so pa 75 let komunisti dobrga naredili
Decko, kreten, za bruhat
Resnica boli. Če podpirah lopove in izdajalce si pol ti ista
Komunisti so dali vsem sluzbo, zastonj zdravstvo in solanje, vsi so hodil na morje, vaš albanec nas ma pa zaprte že dva meseca v lastnem domu, brez zdravstva in sole. Kaj vam se ni jasno????