Slovenija

"To je brutalen razredni pljunek v obraz vsakemu delovnemu človeku!"

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kmodri_ 13:33 17.september 2026.

Zato hoče Lažnjica uvesti tlačanstvo!

• slovenski3 14:23 17.september 2026.

Napačen nick si izbral. Tebi bi pristojalo, da bi se podpisoval s Teleban.

• leon9 13:38 17.september 2026.

jebo te mijic

• R5ts6lrff 14:03 17.september 2026.

Lahko gledamo tudi z druge plati, delovanje EU je v zadnjih letih sramota za Slovenijo, tako da Mijic ki ga ne podpiram ni nič drugačen, ven iz EU in preživeli bomo kot smo preživeli odhod iz Juge

• Smetfor 13:54 17.september 2026.

Spet se zmerjajo bele in rdeče ovce, med tem ko pastirji malcajo ovčji golaž, okrog vratu imajo bel ali rdeč ovratnik.

Leon 14:09 17.september 2026.

»Narod si bo pisal sodbo sam; ne frak mu je ne bo in ne talar!« Ivan Cankar! Bolj se ni mogel zmotiti? Danes bi ta svoj stavek zagotovo popravil v: »Narod si ne bo pisal sodbe sam, pisal mu jo ...prikaži več bo frak in talar!«

Ruska_Zmaga 14:44 17.september 2026.

Kaj se kurcate,sami imamo škarje in platno v rokah,pa vendar vsakič nasedete enim in istim!!!

• Fantodfare 14:11 17.september 2026.

Kakšna sreča da je G Stevanovič dobil G Mijiča za poslanca, Ker vse ostale leve kurbe v parlamentu, ki so rer kutbe in kuzle se skrvajo za imenom MIJIČ v parlamenti

• Žvižgač 14:32 17.september 2026.

Lepo, da človk vidi še mal sveta razen Grčije. Jajo tolče po balkancih po dolgem in počez, ma, če balkanc zastopa državo mu je pa OK.

• slovenski3 14:17 17.september 2026.

Mijića ne bom komentira, ker to gostobesedno počnejo levičarji, ker ne najdejo bolj koristnega opravka.l Rečem pa, da za Levico res velja, da je brutalen razredni pljunek v obraz vsakemu delovnemu človeku!

• vojko19 14:55 17.september 2026.

Odcepitev

• Alieckertt 14:32 17.september 2026.

Če postanete žrtev prevare, se lahko počutite nemočne, zlasti po izgubi denarja, za katerega ste trdo delali in ga varčevali. To bolečino sem izkusil na lastni koži in nisem vedel, na koga se obrniti. Sčasoma sem stopil v stik z ...prikaži več Trustwave.Cyberdefense @ gmail com; skrbno so preučili moj primer in me vodili skozi postopek povrnitve sredstev. Njihova podpora mi je povrnila upanje. Če ste bili žrtev prevare, ne obupajte – poiščite strokovno pomoč in preverite, kakšne so vaše možnosti.

• cigomigo 13:35 17.september 2026.

G Mijicu ga lahko svobodnjaki in smrdljivi levaki samo popusijo in to vlečejo ko stare Kuzle

• Jernej65 13:56 17.september 2026.

Na tvojo žalost, mu ga vlečejo Udbaške Kuzle, saj ga rabijo bolj kot Sahara vodo.

• slovenski3 14:26 17.september 2026.

Jernej65, a ne veš, da je šef udbaških kuzl še vedno prvi predsednik republike?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.