Svet
55 ogledov

“To je edini človek na svetu, ki lahko konča vojno v Siriji”

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • devote 09:03 16.februar 2016.

    Evropski pudlji se spet oglašajo... Vedno na voljo svojemu gospodarju onkraj luže, ko je treba delati zgago. Kdaj se boste zdaj pobrali iz Evrope.? Čakamo. Manever izsiljevanja ni uspel?. Angležeki bi samo subvencije iz EU, se pravi samo meso, kosti ...prikaži več bi pa drugim puščali. Poznamo vas iz zgodovine... luzerji.

  • Ludvik Miholic 19:03 15.februar 2016.

    PUTIN NEPOPUSTI SAMO UDARJAJ TO VSE SO SKUHALI AMERIKANCI IN NEMCI SAMO UDARJAJ

  • Avatar čavez
    čavez 19:18 15.februar 2016.

    Naj nekdo Putinu telefon izmakne in prereže vse žice da se to ne zgodi.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 00:49 16.februar 2016.

    Vse vpletene strani so omadaževane. Izjema so Kurdi. Če hočte končat vojno v Siriji je recept preprost. Pomagajte Kurdom in utišajte genocidno vlado Turčije.

  • Žurnalček 08:52 16.februar 2016.

    Ravno tako tale Britanski cepec ve , da tudi Obama lahko konča vojno z enim tel. klicem. Britanci kot Britanci ljigava drhal !

  • gogi3 19:58 15.februar 2016.

    Putin je še edina prava utež proti pokvarjenemu zahodu!

  • asmas 20:14 15.februar 2016.

    verjetno imajo v mislih predsednika ZDA B .Obama.on naj odpokliče svoje vojake iz bližnjega vzhoda in bo takoj konec konfliktov.Res pa je da se bo potem zameril svojim židovskim voditeljem

  • jakec1575 20:30 15.februar 2016.

    Kakšno enostransko filanje EU prebivalstva. medijski spini. 5 let je divjala vojna v Siriji brez Putina, sedaj pa je Putin glavni hudic. Res je, da podpira samodržca, ki trmsto ščiti alavitsko manjsino. A vojne v Siriji ni začel ne eden ...prikaži več ne drugi. Je pa Asad sodeloval tudi z ISIS proti opoziciji. Vojna je državljanska, kjer se ne ve kdo pije kdo plača. Putin je daleč od angela, ampak to večno črnjenje rusov počasi preseda. človek varuje trebuh Rusije, kajti naslednji cilj destabilizacije ZDA je kazahstan, ki je ravno poplacal vse svoje dolgove do IMF. Torej so finančno neodvisni. Vemo kaj to pomeni v današnjem svetu.

  • principiumnovum 20:25 15.februar 2016.

    Tale britanski pedofil Filip Hamond ga pa pihne. Ja, večje kozlarije pa še nisem slišala. Pa ravno ta britanski incestnež se oglaša? Britanija, amrika, francija, katar, in satanova arabija so zakuhale to vojno, ne pa Asad ali Putin. Ja, kdo ...prikaži več je pa začel s spodbujanjem, finančnim zalaganjem, vojaško pomočjo in medijsko podporo islamskim skrajnežem? Ta pedofil Hamond bi moral najprej pomesti pred svojim pragom.

  • 2trj7h+ea23myhhpzsg4 22:12 15.februar 2016.

    Vojna je divjala že 4 leta preden je Putin sploh vstopil v igro! Takšne propagande v letu 2016 nebi pričakoval. Putin podpira Asada da postavi državo nazaj na noge in si zagotovi suverenost, zahod pa hoče videti Sirijo razkosano, večji ...prikaži več Izrael in naftovod iz SA do EU. Pa še Erdogan bi se malo sultansko razširil in s pomočjo ISIS uničil kurde. Kaj to da turki bombardirajo kurde in SAA v Sirji s Turčije pa nič ne poročate? Dokler "zahod" izvaja agresijo je pa vredu ali kaj? Pfuj in ta "demokracija" in svobodni medji.

  • Žurnalček 08:59 16.februar 2016.

    Putine ko boga te prosimo , deri vse po vrsti , vkljući pa tudi v to deranje končno tudi mal Turke , da bodo pršli k seb , ker očitno tudi oni mislijo , da je Alah najveći! E pa ...prikaži več za mene je Putin najveći! Kacin naj pa še naprej zastopa protisovjetsko raspoloženje SLO elite , sam ko bo narodu dopisdilo , bo Kacin prvi , ki jih bo fasal , NATO bo ba frapiran , kako jih je ta kljukec lagal ! Slovenski narod je v tej zavrzlami za Ruse in tega naj se SLO politiki končno zavedo in jastrebom v NATU , to tudi sporoćijo ! ODPOKLIČITE in ZAMENJAJTE Kacina !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.