Zdravje /zdravje/prehrana
4221 ogledov

Analiza: največji dejavnik tveganja za zdravje

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 08:05 30.oktober 2020.

    Na bruhanje mi gre ob taki neizobraženosti, žitarice so za večino največji škodljivec za zdravje kakor obrnemo,kmetijstvo je najbolj destruktivna človeška dejavnost za ta planet in zdravje ljudi, .... Če nekdo poje zrezek in zraven pol kile pomfrita bo seveda ...prikaži več škodilo. Ampak ne meso. V zadnjih 70 oz. nekaj manj letih ljudje pojejo več žitaric kot kadarkoli prej, manj živalskih maščob, ... pa je prišlo do prave eksplozije sladkornih, srčnih bolezni, ... itn. Mafija prehrambena in farmacevtska.

  • leonardo 13:35 08.april 2019.

    Pozabil je napisati. Jejte več nešricanega sadja!

    • Pepe007 21:06 08.april 2019.

      Verjetno ima smisel svetovati tisto, kar realno obstaja v maloprodaji, ker je edino to dosegljivo neki masi ljudi. Neškropljeno sadje ni nikjer v prodaji. Če butasto misliš, da je bio pomeni neškropljeno, potem si poišči program škropljenja za bio pridelavo sadja.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.