Bi kaj napisal, sam bi bil komentar hitro odstranjen. Se bom kar samocenzuriral.Komentar je bil umaknjen zaradi neprimerne vsebine. Kodeks komentiranja si preberite tu.- Thomy
še ena gold diggerca, ki si bo zgradila kariero čez tega klovna. Najbolj sem se nasmejal ko sem prebral njen CV... in na tako podlago in eno mesečnim stažem odvetnice je ona sedaj veliki strokovnjak za gospodarsko pravo.
Oči je bil fajn dedc, ne primerjaj ga z njim! Zdi se mi, da je mama bolj tako, tako; bolj "tako". Je pa zanimivo, kako lahko čustva in dejanja 'hotela mame' vplivajo na otroke. Verjetno je bolj 'mamin' sinček. Ubogi… ...prikaži več oče - verjetno mu ni lahko!
Zato so ga pa umaknili iz 'Naslovnice' in 'Slovenije'. Očitno cmeralistični nomeklaturi niso všeč negativni komentarji. Negativizem lahko odražaš le pri političnih nasprotnikih, naprimer pri JJ. Tam tudi ni "kodeksa zaradi vsebine"... Živela demokracija!
Glede na to, da jih tako menja, bi pa moral malo bolje izgledati.... :)))))Ta gospodična najbrž ni gledala na izgled. Veze so pomembne.....
ata Cerar bi rekel: golobi in otroci serjejo po hiši
Bi kaj napisal, sam bi bil komentar hitro odstranjen. Se bom kar samocenzuriral.Komentar je bil umaknjen zaradi neprimerne vsebine. Kodeks komentiranja si preberite tu.- Thomy
Dobr je ujagu
še ena gold diggerca, ki si bo zgradila kariero čez tega klovna. Najbolj sem se nasmejal ko sem prebral njen CV... in na tako podlago in eno mesečnim stažem odvetnice je ona sedaj veliki strokovnjak za gospodarsko pravo.
...verjetno njo pri njem vzburja njegov lep nasmeh. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
če se gospodična spozna na gospodarsko pravo tako kot gospod na ustavno pravo, sledi nam dvakratna katastrofa
Očitno gre nekdo po Turkovi poti. Vasilka za vrhunska strokovnjakinja za arbitražo, Mojca pa postaja vrhunska strokovnjakinja in svetovalka vlade.
Komentar je bil umaknjen zaradi neprimerne vsebine. Kodeks komentiranja si preberite tu.- Uredništvo zurnal24.si
Diplomirala 2014. leta, stara 32 let. Zavlačevala s študijem tako kot Mirkec z reformami...
35 let? jebemti, na tej sliki zgleda kot, da jih 60 ne bo nikoli več!
Mislim, da si površno pogledal. V članku je slika bivše.
Vmes je veliko je premišlevala, zato sta se ti dve sorodni duši po tehtnem globokem premišlevanju nekako našli.
Komentar bi bil umaknjen zaradi vsebine. Kodeks komentiranja si zataknite nekam.- Ni uredništvo
Mirkec ni zavlačeval, mu jo je kar oči kupil.
Oči je bil fajn dedc, ne primerjaj ga z njim! Zdi se mi, da je mama bolj tako, tako; bolj "tako". Je pa zanimivo, kako lahko čustva in dejanja 'hotela mame' vplivajo na otroke. Verjetno je bolj 'mamin' sinček. Ubogi… ...prikaži več oče - verjetno mu ni lahko!
Pa kaj mi dajete minuse, še bolj pa sebi ... a ne bi bilo bolje, ko bi svoje poslanstvo raje preusmeril na državo?
Zato so ga pa umaknili iz 'Naslovnice' in 'Slovenije'. Očitno cmeralistični nomeklaturi niso všeč negativni komentarji. Negativizem lahko odražaš le pri političnih nasprotnikih, naprimer pri JJ. Tam tudi ni "kodeksa zaradi vsebine"... Živela demokracija!
Najprej moraš razumeti, kar prebereš, potem komentiraj! Na sliki namreč NI 35-letnica, ampak BIVŠA!
Uboga država, kjer PV razmišlja z "malo" glavo in ta velike ni sosoben uporabljat.....rezultat?....država je v k......!