Pod streho /pod-streho/varcna-hisa
61013 ogledov

Prepoved ogrevanja na drva in plin, to pravi minister

Komentarjev 44
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • astrid 00:17 12.januar 2024.

Naj mi pride nekdo od ministrov iz tej stale pa na mojem pragu odreja s cem se bom ogreval verjemite prehitro bo vroce Vsem v tej prokleti stali!!!

• Kmodri_ 19:13 11.januar 2024.

Slovenija je dežela lesa, njeno nafto. Sedaj bodo še to edino bogastvo prepovedali! Slovenija dežela vladnih Butal!

rajko55 12:23 12.januar 2024.

Pri nas smo in bomo kurili drva.... Nabijte si solarne celice v čokoladno oko.....

Minovak 22:53 12.januar 2024.

Oblast od ljudstva dela bedake, ampak je ljudstvo prvo začelo, ko je od bedakov naredilo oblast.

Mehičanka76 19:17 11.januar 2024.

Tako ja, kar naj nam omejijo energente za ogrevanje, tisto kar nam bodo pustili na izbiro pa bodo potem dražili in si filali svoje žepe. Me zanima kdaj nam bo narodu dovolj, da vsak politik z nami dela kar mu je volja.

• sandi76 20:27 11.januar 2024.

Evropa s to svojo energetsko politiko krepko brca v temo. Če je cilj resnično zeleni prehod, bi morali to absolutno podpirati, ne pa da nam dajejo kazni za več porabljene energije s toplotnimi črpalkami , polnilnicami avtomobilov, sončnimi elektrarnami in ...prikaži več podobno. Sistem bi moral biti obraten - spodbude za tak način porabe energije, ne pa kazen !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.