Pravilno, tako bi morali z vsakim ukrepati. Kdor napade varnostnika si zasluži vse najhuje. Bravo varnostnik, škoda da jo ni namlatil še bolj, kot si je zaslužila.
Pač je delo varnosatnika zapisano v pogodbi in močno dvomim da je gospa v letu dni prvič ška v trgovino glede da se morajo v trgovinah že več kot leto dni nositi maske.
Tu je zadeva dokaj jasna. Gospa ni spoštovala odloka in pri tem ni pomembno ali je zakon o nošnji maske potreben ali "pameten", itd..Dokler je v veljavi, ga je treba pač spoštovati ! Kar se postopka varnostnika tiče, pa se… ...prikaži več bo zadeva reševala posebej, v smislu, če je ta prekoračil pooblastila ali uporabil prekomerno silo..
Torej vse skupaj ni tako alarmantno, razumem pa, da smo zaradi covida in predvsen rabot te vlade vsi že precej na koncu živci...Vsaj tisti, ki nam je kaj do naše lepe dežele..
dare326 brala sem izjave prodajalk, ki trdijo da o incidentu ne vedo ničesar. Zdaj pa komu verjeti? Res pa je, da so prodajalke iz strani svojih delodajalce tudi ustrahovane. To danes ni nič tako zelo običajnega.
torej, če si epileptik in astmatik si verjetno lahko pridobiš potrdilo in s tem potrdilom se potem predstaviš. .. mene pa boli hrbet, od vsakodnevnega nabijanja nakupovalnega vozička v ta predel mojega telesa, ko rinejo do blagajne. ljudje ne uporabljajo… ...prikaži večjo rokavic na oddelkih sadja in zelenjave pa pretacajo čist vse. in ko to omeniš in prodajalcem in varnostnikom, pa komu mar, samo da denar prihaja.
Pravilno ! Preveč je teh arogantnih samozavestnežev, ki si mislijo, da so samo njihove pravice največ na svetu ! Pravica ostalih do zdravja in življenja pa jim visi dol ! Še enkrat, pravilno !!
Bedniki ste vsi tisti ki to podpirate, zato pa je tak stanje ker vse sam kimate, se klanjate, ovce...... mem mememmemememememmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeemememmememememmeme
PIZDA, spet ena baba ki misli, da lahko dela kar hoče... še eno čez gobec bi ji moral dat. Zarad takih budal nafukamo normalni.
Še kazen bo morala plačat najmanj polovička ji ne uide .
Pravilno, tako bi morali z vsakim ukrepati. Kdor napade varnostnika si zasluži vse najhuje. Bravo varnostnik, škoda da jo ni namlatil še bolj, kot si je zaslužila.
Če si varnostnik, si varnostnik. Od tebe se zahteva, da ukrepaš odločno, pa baba gor ali dol.
Pač je delo varnosatnika zapisano v pogodbi in močno dvomim da je gospa v letu dni prvič ška v trgovino glede da se morajo v trgovinah že več kot leto dni nositi maske.
Pravilno, ni to amerika, da bi vsak sral po svoje, red mora bit!
V Ameriki je tak red, da si ne predstavljaš. Kuro bi vklenili in dali na hladno, dokler se ne umiri in nabili kazen.
Kot študentka sem delala v trgovini. Človek ne more verjeti, koliko histeričnih, razvajenih in prepotentnih žensk tlači to zemljo ...
Me zanima če bo šla zdaj še 1x
Pa da vidimo celjsko frajlo, kako spet brez maske bezlja po trgovinah in se na smrt bolana mece po tleh... Hehe, no, kdaj bomo spet slisali za njo!?
Nisem bil zraven, vendar tej kuri ravno ne verjamem nič. Je iskala in dobila, pa verjetno 10x manj kot je hotela prikazat. Pohvale varnostniku.
Edino pravilno, še premalo jo je. Zaradi takšnih neodgovornih posameznikov se epidemija v neskončno vleče.
Tu je zadeva dokaj jasna. Gospa ni spoštovala odloka in pri tem ni pomembno ali je zakon o nošnji maske potreben ali "pameten", itd..Dokler je v veljavi, ga je treba pač spoštovati ! Kar se postopka varnostnika tiče, pa se… ...prikaži več bo zadeva reševala posebej, v smislu, če je ta prekoračil pooblastila ali uporabil prekomerno silo.. Torej vse skupaj ni tako alarmantno, razumem pa, da smo zaradi covida in predvsen rabot te vlade vsi že precej na koncu živci...Vsaj tisti, ki nam je kaj do naše lepe dežele..
Ji ne verjamem.prevec je razvajena.
Baje je zgodbica izmišljena.
Če je trgovina odgovorila, potem zgodba ni izmišljena. Si ti tudi Karen?
dare326 brala sem izjave prodajalk, ki trdijo da o incidentu ne vedo ničesar. Zdaj pa komu verjeti? Res pa je, da so prodajalke iz strani svojih delodajalce tudi ustrahovane. To danes ni nič tako zelo običajnega.
ZIHER SPET 911 ,ZEMO
A epileptiki ne smejo nosit maske?
torej, če si epileptik in astmatik si verjetno lahko pridobiš potrdilo in s tem potrdilom se potem predstaviš. .. mene pa boli hrbet, od vsakodnevnega nabijanja nakupovalnega vozička v ta predel mojega telesa, ko rinejo do blagajne. ljudje ne uporabljajo… ...prikaži večjo rokavic na oddelkih sadja in zelenjave pa pretacajo čist vse. in ko to omeniš in prodajalcem in varnostnikom, pa komu mar, samo da denar prihaja.
Kje ste ženske, si ne upat komentirat?
Ženske po mojem še najbolj razumejo, da imajo opravka z afno, ki ima patološko potrebo po pozornosti.
Američani takim prepametnim ženskam pravijo Karen. Na YT so krasni posnetki.
Pravilno ! Preveč je teh arogantnih samozavestnežev, ki si mislijo, da so samo njihove pravice največ na svetu ! Pravica ostalih do zdravja in življenja pa jim visi dol ! Še enkrat, pravilno !!
Bedniki ste vsi tisti ki to podpirate, zato pa je tak stanje ker vse sam kimate, se klanjate, ovce...... mem mememmemememememmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeemememmememememmeme