Slovenija
7742 ogledov

To so Nataši Pirc Musar obljubili predstavniki Romov

Komentarjev 50
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    ADImavasrad 18:50 01.november 2025.

Stvar je preprosta. Če ima hudorovac zunaj strelske vaje, brajdic pokliče 113 in ga anonimno prijavi. Ali kontra. Pridejo poličniki, naredijo premetačino in zasežejo pokalico. Pa ovadijo galamdžijo zaradi ogrožanja varnosti. Pa bo zelo hitro konec tega.

• Xman 14:34 02.november 2025.

Lazniva tajkunka in kaviar levnuharca se gre politikantski marketing. Nic ne bo, z njo je konec, ljudje so jo spregledali!

• jezero 09:23 02.november 2025.

Janša želi solzivec in vodni top v vsako cigansko naselje. Pokoriti Cigane, prvenstveno pa tudi s pomočjo njih zmagati na volitvah.To je njegov cilj. Sicer so mu pa Cigane deveta skrb!

• cigomigo 00:58 02.november 2025.

bravo natasa mi te volimo ti si naša tvoj ded je naš vsi tvoji ste kot mi

• bandit 17:17 01.november 2025.

Ne lažite da si Policaji ne upajo v ta ciganska naselja. Obljubili so ji da bodo dali mir če jih Policaji ne bodo več razbili kot kante za smeti. To je resnica. Ja razbili so jih , pa tega kvazi ...prikaži več pisunčki nikjer ne napišete. Mi smo dobra in demokratična družba.

• munja 19:03 01.november 2025.

Če bi jih policaji razbili, ne bi počeli, kar počnejo.

• sandi76 19:56 01.november 2025.

Bi se dalo debatirat, kdo je koga razbil ....

• optimist11 21:18 01.november 2025.

Upam, da je to res. Vsaka čast policajem.

• mina6 09:39 02.november 2025.

Če bi jih, bi jih čeferin ze spravil za zapahe.

• cigomigo 10:11 02.november 2025.

ćeferin je naš najboljši prijatelj

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.