Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com
Za Sonny-ja in podobne idiote je skrajnji čas da se uporabi pozitivna zakonodaja: Prenašanje nalezljivih bolezni Kazenski zakonik RS 177. člen (1) Kdor se ne ravna po odredbah, s katerimi pristojni organ odredi ukrepe za zatiranje ali preprečevanje nalezljivih bolezni… ...prikaži večezni pri ljudeh in s tem povzroči, da se nalezljiva bolezen razširi, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.
(4) Če ima dejanje za posledico smrt ene ali več oseb, se storilec kaznuje z zaporom do osmih let.
SKRAJNI ČAS,DA SE UTIŠA TE ISTE PATALOŠKE LAŽLJIVCE IN HUJSKAČE AJA PA PETKOVE KOLESARJE! ČE IMAJO JAJCA NAJ SE JAVNO ODPOVEDO ZDRAVLJENJA,KO BOJO ZBOLELI!
Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com
Za Sonny-ja in podobne idiote je skrajnji čas da se uporabi pozitivna zakonodaja: Prenašanje nalezljivih bolezni Kazenski zakonik RS 177. člen (1) Kdor se ne ravna po odredbah, s katerimi pristojni organ odredi ukrepe za zatiranje ali preprečevanje nalezljivih bolezni… ...prikaži večezni pri ljudeh in s tem povzroči, da se nalezljiva bolezen razširi, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta. (4) Če ima dejanje za posledico smrt ene ali več oseb, se storilec kaznuje z zaporom do osmih let.
SKRAJNI ČAS,DA SE UTIŠA TE ISTE PATALOŠKE LAŽLJIVCE IN HUJSKAČE AJA PA PETKOVE KOLESARJE! ČE IMAJO JAJCA NAJ SE JAVNO ODPOVEDO ZDRAVLJENJA,KO BOJO ZBOLELI!
suha, katere zdaj? A leve al desne?