Jaz sem pa glih za Dacio navijal, pa je žena hotla met bavarca ☹ Ona mi ploza neki o udobju pa blablabla, zame je pa to pleh kot pleh. Brezveze. Vazno, da je pocen za vzdrževat. Postavljanje s plehom je… ...prikaži več itak domena največjih budal.
Jasno, da boš pijan od vodke, če jo boš preveč spil. Kar se tiče kvalitete, pustimo ponaredke z metanolom. Sicer so bolj priznane znamke, ki niso iz Rusije, ampak pogruntavščina je pa ve se čigava.
Ne vem zakaj bi naj bi AK-47 ali vodka kaj dobrega. Suma sumarum ne veš, katera od teh dobrot je povzročila več tragedij, osebnih dram in smrti med ljudmi. Ja od RuSSov res ne moreš pričakovati kaj dobrega. In ker… ...prikaži večer jih naši levaki skoraj malikujejo še vedno imamo svobodo in levaki plešete.
V socializmu pride kupec kupiti Moskviča...in mu rečejo,da plača,pol pa,da mora cakati 10 let na dobavo... In vpraša:...ok,ampak,kdaj čez 10 let...in mu odgovorijo:...ja,recimo oktobra... In vpraša kdaj Oktobra?...in mu recejo:...recimo drugega okrobea. In vpraša,kdaj drugega oktobra?...in ecejo:...ja kaj ima pa… ...prikaži več to veze cez 10 let?...
In reče,ja,veste,dopoldne pride vodovodar....
Ronald Reagan
Približno nekako tako je šlo. V resnici je bila dilema dopoldne/popoldne. Ravno te dni sem nekje to gledal. Ja, za vice pravit je bil Reagan dober, sicer je bil pa baje butast kot noč in značajsko velika pizda. Bil je… ...prikaži več eden od ovaduhov, ko so v H'woodu v 50-ih letih iskali komuniste in jih metali iz služb. Cinkator, po domače.
Torej je Reagan že zeloh hitro prišel k pameti, saj je znano, da kdor pri dvajsetih ni komunist nima srca, kdor je komunist še pri štiridesetih pa nima pameti. In ker je pri nas toliko levakov nad 40 pa (še)… ...prikaži več imamo svobodo in levaki plešete.
Ko probaš kvaliteto se težko vrneš v kameno dobo
Imam pa že 10x raje Moskviča kot pa Dacio, ki je že bolj kot kotlovnica. Ne samo drvarnica. :)
Jaz sem pa glih za Dacio navijal, pa je žena hotla met bavarca ☹ Ona mi ploza neki o udobju pa blablabla, zame je pa to pleh kot pleh. Brezveze. Vazno, da je pocen za vzdrževat. Postavljanje s plehom je… ...prikaži več itak domena največjih budal.
Brez veze! Ruskega gnoja ne bo pri nas čisto noben kupil, čeprav stalno nabijajo o ”dobrih” YU časih!
Ah, drvarnica je super ... če voziš drva.
Pol jaz rabim oliiovuz!
Kdaj pa je prišlo kaj dobrega iz Rusije?
Najboljše iz Rusije? S tehničnega stališča gledano AK-47.
Vodka? Kaviar? Ne nazadnje so poslali v vesolje prvi umetni satelit in prvega človeka. Taki brezvezniki spet niso.
Posebno njihova vodka je zelo znana. Polovico pijanih in polovico zastrupljenih.
Jasno, da boš pijan od vodke, če jo boš preveč spil. Kar se tiče kvalitete, pustimo ponaredke z metanolom. Sicer so bolj priznane znamke, ki niso iz Rusije, ampak pogruntavščina je pa ve se čigava.
Ne vem zakaj bi naj bi AK-47 ali vodka kaj dobrega. Suma sumarum ne veš, katera od teh dobrot je povzročila več tragedij, osebnih dram in smrti med ljudmi. Ja od RuSSov res ne moreš pričakovati kaj dobrega. In ker… ...prikaži večer jih naši levaki skoraj malikujejo še vedno imamo svobodo in levaki plešete.
Mah, ti itak nič ne veš. Pleši dalje.
Kitajci so rusom podtaknili svoj zgrešen model avtomobila, morilski Putler se pa na ves glas hvali z najmodernejšo rusko tehnoligijo.
Če je edina je valjda najmodernejša.
Naj Rusi imajo, kar so si izbrali.
V socializmu pride kupec kupiti Moskviča...in mu rečejo,da plača,pol pa,da mora cakati 10 let na dobavo... In vpraša:...ok,ampak,kdaj čez 10 let...in mu odgovorijo:...ja,recimo oktobra... In vpraša kdaj Oktobra?...in mu recejo:...recimo drugega okrobea. In vpraša,kdaj drugega oktobra?...in ecejo:...ja kaj ima pa… ...prikaži več to veze cez 10 let?... In reče,ja,veste,dopoldne pride vodovodar.... Ronald Reagan
Približno nekako tako je šlo. V resnici je bila dilema dopoldne/popoldne. Ravno te dni sem nekje to gledal. Ja, za vice pravit je bil Reagan dober, sicer je bil pa baje butast kot noč in značajsko velika pizda. Bil je… ...prikaži več eden od ovaduhov, ko so v H'woodu v 50-ih letih iskali komuniste in jih metali iz služb. Cinkator, po domače.
Torej je Reagan že zeloh hitro prišel k pameti, saj je znano, da kdor pri dvajsetih ni komunist nima srca, kdor je komunist še pri štiridesetih pa nima pameti. In ker je pri nas toliko levakov nad 40 pa (še)… ...prikaži več imamo svobodo in levaki plešete.
Samo pleši ti dalje. Ne se pustit motit.