Slovenija
20410 ogledov

Tonin za to, da se določi PCT za vse zaposlene

Komentarjev 36
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • leonardo 16:51 14.avgust 2021.

Nov sev je zagrabil Toninčka. V Sloveniji že nekaj časa razsaja samo niso vedeli kako se imenuje. JA-JA je različica Delte pred Lambdo.

• sajnires 22:37 14.avgust 2021.

končno...

• mph2 15:50 14.avgust 2021.

Predloge ocenjujem na vsebino, čeprav jih izreče nekdo, ki je del desnosučne falange ... zato ima Tonin seveda vso mojo podporo. Druge ni, če se hoče zmanjšat število mrtvih. Čredno imunost je možno doseči ali s cepivi ali s prebolevanjem ...prikaži več ali s kombinacijo. Najbolj draga v smislu človeških življenj, je samo s prebolevanjem. Pika.

• eminenca 15:53 14.avgust 2021.

glavno , da je desni ... čudi me kako to da zadnje čase folk ne umira zarad korone, klub temu, da je tako malo ceplenih ... izredna manipulacija javnosti

ajda0 15:59 14.avgust 2021.

Ustavi mrtve? Bedaki in konji...smrti starih bolnih iztrosenih ne ustavis in ne zlorabljaj starcev za propagando !

• mph2 16:51 14.avgust 2021.

Eh, zakaj manj ujmira, mnogi so že, najšibkejši in bolni, veliko je cepljenih bilo vmes, še posebaj teh starejših, delta je res bolj kužna ma očitno manj nevarna, ... @ajda, zlorabljate vsi vi antivaxxerji, ker tudi zdravi in mladi so ...prikaži več imeli lahko kar hude posledice, prijatelj ni bil desetletja dan na bolniški, vedno zdrav, covid pa ga skoraj pokopal. itn itn. Nehajte sledit zarotniškim fb stranem pa bo bolje za vse.

• eminenca 16:59 14.avgust 2021.

mene ne štej med anticepilce, ker sem se že enkrat cepil, vabijo me še na drugega ... razlogi pa niso, da bi s tem postal ne vem imun in večno zdrav, ampak da me ne bi oviral in slano zahteval ...prikaži več teste, teste, ki so še kako fake, pa po možnosti me s testom še v karanteno vržejo, da čepim 14 dni doma ... sem pa skeptičen kaj bo prineslo cepivo, ampak smrti se ne bojim

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.