Ekstremna levica populistično cenzurira sliko prijetega napadalca. Sliko sem videl na nekem drugem portalu, ki ga ne bom omenjal. Je pa iz slike jasno iz kje je storilec z brado in specifičnim izgledom, nagradno vprašanje uganite iz kje ? Najbrž… ...prikaži večž ima čustvene ali pa psihične težave.
Najprej jih vabimo/ vabijo, na 100.000 XY ljudi brez dokumentov preplavi EU, potem ugotovimo da nekaj ne štima in zapremo šengensko mejo... Kot nalašč pregovor: Po toči prepozno je zvoniti!!!
In? Norčeval si se iz Trumpa, ko je na Floridi omenil stanje na Švedskem. Sedaj pa kar cvili. Čisto preprosto. Kdor jih ima = terorizem. Tam kjer jih ni, ni terorizma.
Iz kje? Mene bolj zanima, od kod si ti. A se tudi konzervo rib bojiš odpreti, da ne bi slučajno ven skočil kakšen bradat mož, ali pa, Allah mi odpusti, levičar, pa še ekstremni po vrhu.
Ekstremna levica populistično cenzurira sliko prijetega napadalca. Sliko sem videl na nekem drugem portalu, ki ga ne bom omenjal. Je pa iz slike jasno iz kje je storilec z brado in specifičnim izgledom, nagradno vprašanje uganite iz kje ? Najbrž… ...prikaži večž ima čustvene ali pa psihične težave.
Najprej jih vabimo/ vabijo, na 100.000 XY ljudi brez dokumentov preplavi EU, potem ugotovimo da nekaj ne štima in zapremo šengensko mejo... Kot nalašč pregovor: Po toči prepozno je zvoniti!!!
Carl BildtVerified account @carlbildtSweden? Terror attack? What has he been smoking? Questions abound.A se je že javu !? al je še vedno zakajen?
In? Norčeval si se iz Trumpa, ko je na Floridi omenil stanje na Švedskem. Sedaj pa kar cvili. Čisto preprosto. Kdor jih ima = terorizem. Tam kjer jih ni, ni terorizma.
Stockholm, multikulturni raj. Ubogi ljudje, da morajo živeti v takšen raju.
ja, bravo, točno tako ! +++
Ta Švedski levi fašist (premier),je komaj sedaj ugotovil ,da gre za teroristični napad !
Tistega, ki je to naredil, bi samo prepustil v prosto uporabo pri žrtvah in svojcih tega napada.
A niso to sami prosili?!
Iz kje? Mene bolj zanima, od kod si ti. A se tudi konzervo rib bojiš odpreti, da ne bi slučajno ven skočil kakšen bradat mož, ali pa, Allah mi odpusti, levičar, pa še ekstremni po vrhu.
A da ne?
Vsak trezen že lahko pojasni razlog. A potlej bo obtožen nestrpnosti.
teroriste je namerno v Evropo poslala amerika in prosim brez diskuzije ker ste na tem portalu samo nepismeni
multikulti švedi spet bili posiljeni odzadaj... nič novega
Cena zgrešene multikulti-levičarsko-feministične politike.
Podoben je Ibrahimoviču,mogoče je pa zašel in se po nesreči zaletel v trgovino in ljudi?
Švedi ko ste ako toplo sprejel muslije, vam jih rade volje še naše pošljemo.
LudviK spremeni piimek v Nepismeni,ker tvoje znanje in uporaba slovenščine je na ravni male šole,samo ne bit važen s tole pohvalo,se mal hecam!
Levaki ali desničarji vsi onanirajo z narodom .
tudi naši lewaki jih toplo sprejemajo..................................nadaljevanje ?gl.zgoraj.