Imena prosim, davkoplačevalci imajo pravico izvedeti imena. Levaki so nas tudi za to informacijo prikrajšali.
andrej....pokliči ljubljenega vodjo on ima veze pri UDBI .
Jaz ne bom nobenega klical, lahko ga ti pokličeš. Jaz želim, da mi to informacijo sporoči Policija.
Nesme - varstvo podatkov....
A za tistega, ki je umorjen, pa ne velja varstvo podatkov??
Fantje kdor ne pozna KZ-1 naj ne piše neumnosti.
Po ugotovitvi in obsodbi bi take krimalce morali javno izpostaviti z sliko in imenom,tako pa kar nekaj skrivajo,kot da so njihovi
ne vem ali je storilec uslužbenec policije ampak to je res šokantna novica. Upajmo, da bo kmalu kaj več znanega.
Priimek Brajdič pove vse. Torej spet na delu “zaščitena rasa”.
Nauč se brat ni cigo ampak se piše Brajič, klošar naklonjen!!
"Roland Brajič s tamkajšnje policijske uprave"- vsaj preberi,preden pišeš neumnosti cigojnar
Naklonsky...tipičen primer nepismenega trola.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Imena prosim, davkoplačevalci imajo pravico izvedeti imena. Levaki so nas tudi za to informacijo prikrajšali.
andrej....pokliči ljubljenega vodjo on ima veze pri UDBI .
Jaz ne bom nobenega klical, lahko ga ti pokličeš. Jaz želim, da mi to informacijo sporoči Policija.
Nesme - varstvo podatkov....
A za tistega, ki je umorjen, pa ne velja varstvo podatkov??
Fantje kdor ne pozna KZ-1 naj ne piše neumnosti.
Po ugotovitvi in obsodbi bi take krimalce morali javno izpostaviti z sliko in imenom,tako pa kar nekaj skrivajo,kot da so njihovi
ne vem ali je storilec uslužbenec policije ampak to je res šokantna novica. Upajmo, da bo kmalu kaj več znanega.
Priimek Brajdič pove vse. Torej spet na delu “zaščitena rasa”.
Nauč se brat ni cigo ampak se piše Brajič, klošar naklonjen!!
"Roland Brajič s tamkajšnje policijske uprave"- vsaj preberi,preden pišeš neumnosti cigojnar
Naklonsky...tipičen primer nepismenega trola.