Slovenija /slovenija/crna-kronika

Oče zaslišal krike sedemletnega sina in stekel na pomoč

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 10:02 20.september 2026.

Pogosto omenjamo nevidne sile, ki imajo v različnih verovanjih različna imena. Včeraj so očitno vse svoje spretnosti uperile v to, da bi obvarovale mlado življenje, za starejšega pa jim je zmanjkalo moči," opisujejo. Kako poetsko napisano,pa še zdaj ne vem ...prikaži večm zakaj je šlo,in kdo je kriv

• Alieckertt 11:10 20.september 2026.

Finančna goljufija je lahko uničujoča izkušnja; ob izgubi težko prisluženega denarja se človek počuti povsem nemočnega. Tudi sam sem šel skozi to in nisem vedel, kako naprej. Naposled sem se obrnil na Trustwave.Cyberdefense@gmail com; preučili so moj primer in me ...prikaži več vodili skozi postopek povrnitve sredstev. S svojo strokovnostjo so mi povrnili tako denar kot upanje. Če ste postali žrtev goljufije, ne obupajte – preden se vdate, poiščite strokovno pomoč, tako kot sem to storil jaz...

• rd2dmk2 09:49 20.september 2026.

no zdej veste da se lahko zgodi. in namesto da se sprašujete ali se lako zgodi in jadikujete. se raje posvetite dvem stvarem. prvič zakaj niste dali popravkov za varnost in drugič zakaj ne objavite zakaj je prišlo do nesreče ...prikaži več da ne bo - bog ne daj - še kdaj. jokat in molit se ne splača. treba je zagotovit da človeška neumnost, ki se zadnja leta je razpasla do neomejinih veličin se nekje lahko ustavi. ograja je zato da pove da je za njo nevarnost- ne da se gunca po njej.

• borut890 10:42 20.september 2026.

S tako majhnimi otroci nimaš kaj delati v gorah, ker so premalo zreli za razmišljanje. Upam, da otrok preživi brez resnejših zdravstvenih težav. To je grozna novica vsake družine.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.