Svet

Trump poziva druge države, naj pridejo na pomoč

Komentarjev 44
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    papiy58232 20:04 14.marec 2026.

Povečajte svoj реnis za vsaj 10 cm v samo 30 dneh, dosezite trdno еrеkcijо in poskrbite, da bo vaša punca dosegla vrhunec vsaj 5-krat zapored:--->> https://da.gd/bigpen

• Ender 17:05 14.marec 2026.

sem slišal da bo našo sranje na vesla ki se imenuje triglaf odplulo v Ormoško ožino in varovalo tankerje pred iraškimi napadi,,Ja v ormoži so mi doktori rekli da ne smem piti in jemati metadon, ker potem sem čisto fuknjeni, ...prikaži več Je pa res da nisem pedder kar pa tudi veliko pomeni. Na triglafu bosta ona dva heroja ki sta prišla iz grenlandije

• Ender 22:13 14.marec 2026.

se govori da bo našo sranje na vesla ki se imenuje triglaf odplulo v kratkem oziroma takoj ko bo naš vojaški ministrant ki govori tako počasi kot kak pavijan ,,opravil zaključni govor to bo pa verjetno tam okoli leta 2035 ...prikaži več ,, Bo treba dobiti novega energičnega ministra ki bo hitreje govoril in tako bo lahko našo sranje ki se imenuje triglav na vesla lahko končno z velikim tuljenjem ladijskih siren zapustilo izolsko vojaško oporišče

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.