Svet

Trump zagrozil s popolnim uničenjem

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 09:06 19.marec 2026.

Spet cepeta kot otročiček,ki ni dobil lizke.

• Jernej65 09:26 19.marec 2026.

Irana se ne da popolnoma uničiti, kaj je temu bebcu. Iran ni Gaza.

• Burja 10:06 19.marec 2026.

Še samo janez nam manjka na vrhu države, da se bo v imenu vseh nas klanjal debilu s katerim se bo znanost ukvarjala še stoletja kot o učnem primeru psihiatrije.

StarMačk 10:12 19.marec 2026.

Zanimivo, da vodilni mediji kitajskemu kopičenju ladjevja okoli Tajvana ne namenjajo pozornosti!? Kot se v tem trenutku zdi Kitajci čakajo le še na primeren trenutek, da bodo ZDA na Bližnjem vzhodu dovolj globoko v dreku, da se še sami lotijo ...prikaži več Tajvana!? In ko bo verjetno že prepozno, bo še zadnjemu butlu postalo jasno kakšna prihodnost prihaja, ko bodo tri vodilne velesile vpletene vsaka v svojo vojno, ampak še vsaka s svojimi strateškimi interesi na vojnem področju, ki ga vodi druga velesila!?

• omqtvepnkzwkuyymibnespf 10:11 19.marec 2026.

Naj najprej židi spoštujejo mednarodno pravo ter "načela dobrega sosedstva", ki jih krsijo vse od ustanovitve svoje nacistične genocidne države.

• slovenski3 12:17 19.marec 2026.

A ti je že kdo povedal, da si butast runkl? Vidiš, jaz sem bil tako odkritosrčen!

• rd2dmk2 09:49 19.marec 2026.

200 miljard za en mesec. kolk je šlo v ukrajino v 4 letih ? zdej veste zakaj je ta debil na oblasti. da bodo frendi z njim vred bogateli. in vi slovenceljni se veselite poletja in turistov... no me zanima ...prikaži večma kako boste pozdravili tele jastrebe v vaših sobicah in apartmajih. no bo kdo šel protestirat v LJ pred ambasado ? ja kriv bo pa golob, ko bo hlebec kruha in pasja radost po 10€. hitr v štacuno po konzerve s čufti da boste prežvel do božičnice.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.