Slovenija

Tudi Urška Bačovnik Janša ima predlog glede predvolilnega soočenja

Komentarjev 72
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    marie3 14:58 20.februar 2026.

JJ je zadnji, ki komurkoli lahko pridiga o odnosu do medijev.

• Ender 19:40 20.februar 2026.

ja babe se lepijo na take kot so Gospodin Mahnič in Gospodin golub ampak jaz bom volio golub, pa makar bo izgubio volitve

• igor197 00:25 21.februar 2026.

Mahniča pa res nobena ne bi izbrala.

mahatma2 12:52 20.februar 2026.

Verjetno bo naslednja zdravstvena ministrca Urška Bačovnik Janshari in oblekla bo rdeće krilo z rdečimi čeveljčki.

• Sarko Sarko 08:56 20.februar 2026.

HOČEMO TARČO. rtv jo naj predvaja takoj. včerajšnje soočenje na rtv - negledljivo kot debate z bergantom skratka brezveze- pogovori sami seboj in to mi plačujemo

StarMačk 09:43 20.februar 2026.

Kako lahko zahtevaš in objektivno ocenjuješ nekaj, če pa si še pred časom zatrjeval, da nacionalne televizije že dolg ne gledaš več, ker gre za levo propagandno trobilo in je nasploh negledljiva!? To lahko pomeni edino le, da si takrat, ...prikaži več da bi lahko po svojih kriterijih napisal kaj "pametnega" lagal ali pa tudi, da si si kasneje premislil, ker RTV vendar le nima tako slabega programa, kot to razglaša desna politična opcija, še posebno tista desno desna!?

• Ender3 10:35 20.februar 2026.

Sarko zate je bolje, da se tistega pijančka Primošiča na Nori24tv držiš. Enaki enakim ugajajo..

• 4krogci 06:29 21.februar 2026.

Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati.

• Ender 19:37 20.februar 2026.

ko bom šel na voliti bum šel s speglanom trenerkom i to na črto speglovano,, In volio bum golub, pa makar bo izgubio volitve,,in stuširal se bum ko bom volio golub

• slinavelhagepto 19:38 20.februar 2026.

Če želite shujšati, se znebiti trebušne maščobe in učvrstiti trebušne mišice, se vam ni treba izčrpavati z dietami in vadbo v telovadnici. V dveh tednih sem se znebil pivskega trebuha in učvrstil trebušne mišice, moja žena pa je shujšala za ...prikaži večza nekaj kilogramov:--- https://nub.ro/iems

• kundertarmel 09:06 21.februar 2026.

Če želite shujšati, se znebiti trebušne maščobe in učvrstiti trebušne mišice, se vam ni treba izčrpavati z dietami in vadbo v telovadnici. V dveh tednih sem se znebil pivskega trebuha in učvrstil trebušne mišice, moja žena pa je shujšala za ...prikaži večza nekaj kilogramov:--- https://nub.ro/iems

Človek2025_je_anus 16:12 20.februar 2026.

Bi podprl tak show, ker mi gre na k, da "moramo" skoz dajati zdaj za enega otroka, zdaj za drugega. Saj ne da res moramo, ampak eni to pač pocnemo, ker teh otrok ne moremo še mi pustiti na cedilu, ...prikaži več če ze državi ni mar za njih. Naj torej še politiki dajo svoj delež, če že sistemsko nočejo tega urediti. Politika je pa itak cirkus. Naj bo vsaj za kaj koristen.

• srecko252 16:43 20.februar 2026.

Naj general raje poskrbi za svoje nezakonske otroke Mahnič naj pokaže svojega otroka ki je podobn generalu

• Ender 19:39 20.februar 2026.

ja babe se lepijo na take kot so Gospodin Mahnič in Gospodin golub ampak jaz bom volio golub, pa makar bo izgubio volitve

Nika22 22:29 20.februar 2026.

І⁠š⁠če⁠š d⁠ek⁠le z⁠a е⁠no n⁠o⁠č💋? D⁠ob⁠rod⁠oš⁠l⁠i - https://sex21.fun

• Ender 16:39 20.februar 2026.

jaz bom volil golub pa makar bude izgubio volitve,,In vam povem po resnica da bum na volitve šel v čisto novi na črto speglovani trenerki. Ampak in stuširal se bum

• ore4 21:17 20.februar 2026.

Za Goloba in Maljevca se ne rabite tuširat!

• etvi 09:33 20.februar 2026.

Ta dežela se nikoli ne bo znebila komunističnih in levičarskih BUTALCEV prav nikoli.

• Ender3 10:33 20.februar 2026.

Bolj težko, če jih bodo verbalno, polpismeni kletni aktivisti preganjali.

• atamama 13:31 20.februar 2026.

Etvi, ne razumem, ali si za Janeza ali ne? Ker tako zagrizenega komunista težko najdeš, pa toliko komunistov kot SDS tudi v SD ni....

• joze5827 11:09 20.februar 2026.

Gospa Dr. Bačovni ali gospa Tina gaber...... Prva deli zdravje, je razpeta med družino, delom in dobrodelnostjo,,,,, druga.... kako je že eden rekel kaj je delala na Jahti, saj vsi vemo, da ni pomivala posode in čistila.

• atamama 13:29 20.februar 2026.

Joze, in ena in druga svojega ........... vredne. Potem pa Janez in Robert jokata ko ljudje povedo resnico, ki ni taka kot misliš....

• Ender 16:33 20.februar 2026.

tina je fejst baba

• atamama 16:46 20.februar 2026.

Konji so lepe živali, Fernandel je pa bil dober igralec....

• extraordinary3 10:49 20.februar 2026.

Če želite shujšati, se znebiti trebušne maščobe in učvrstiti trebušne mišice, se vam ni treba izčrpavati z dietami in vadbo v telovadnici. V dveh tednih sem se znebil pivskega trebuha in učvrstil trebušne mišice, moja žena pa je shujšala za ...prikaži več nekaj kilogramov:--- https://nub.ro/iems

• slovenski3 10:20 20.februar 2026.

Sami primitivni levičarski komentatorji!

• Ender3 10:26 20.februar 2026.

Ti nisi samo primitiven si tudi debilen !

Gustl 10:31 20.februar 2026.

as slišu, marš cigo šiptarski

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.